fredag 5 september 2014

Nato-mötet i Wales nu omringat av Putin

.

Ovanstående bild kablades ut idag av amerikanska underrättelseorgan. Bilden bevisar att Putin nu omringat Natomötet i Wales och att han själv sitter i en stridsvagn och leder operationen. Skräcken sprider sig på Natomötet. Ihärdiga rykten gör gällande att ryssarna ska pissa i champagnen, skita i strupen på de fredsälskande mötesdeltagarna och hänga upp dem i deras slipsar. Dessutom kan det bli en väldigt stor lokal brist på horor, befarar oroliga mötesarrangörer.

”För det här kommer Putin att drabbas av tunga repressalier. Man kan tydligt se på bilden att det är Putin trots att han försökt förklä sig. Bildbevis ljuger inte” säger Carl Bildt.

”Precis! Han kommer att drabbas av ännu tyngre repressalier”, fyller Anders Fogh Rasmussen i med.

Mutholm fredagen den 5 september 2014
Mikael Styrman
.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, Putin hade ju fräckheten att inte svälja betet som NWO så aptitligt dinglade med framför näsan och invadera Ukraina. I stället har Putin hela tiden snackat om fred och samförstånd. Detta passar ju inte krigshetsarna inom Nato alls och nu försöker man desperat hitta nya utvägar. MH17 blir ju ett enormt bakslag då det mesta tyder på att Ukraina skjutit ner planet. Man verkar vilja pressa ryssarna med nya sanktioner så långt det går tills Putin tänker...Det spelar ingen roll vad vi gör, vi kan väl lika gärna bomba skiten ur Ukraina en gång för alla. Och då kan Nato-bossarna gnugga händer och peka...vad var det vi sa ryssarna är inte att lita på!

Anonym sa...

Hej Mikael!
Såg du igår filmen Domaren SVT1
av Moberg, din vän från Halmstad

Mikael Styrman sa...

Missade det tyvärr. Måste kolla om det går att se på nätet...?