lördag 13 september 2014

Karaktärsmordet som blev självmål?

.

(Uppdaterad sön 14/9, kl 04:50)

Vi har en grov organiserad brottslighet i Sverige, som har tagit över bankväsendet. Eller, vi har ett bankväsende som har tagit över den grova organiserade brottslighetens roll. Vilketdera av påståendena som är mest rätt är lika svårt att avgöra som att bestämma om hönan eller ägget kom först.

Oavsett vilket som kom först är ett fritt, demokratiskt och okorrumperat finansväsende en av demokratins viktigaste beståndsdelar. Utan ett okorrumperat bankväsendet kan därför knappast demokrati råda. En av statens viktigaste uppgifter är därför att hålla bankväsendet, liksom massmedia, fria från korruption. Beträffande båda dessa för demokratin livsviktiga sektorer har den Svenska staten fallerat.

Istället för att övervakas och beskyddas av demokratin har den således fusionerade grova bankbrottsligheten i Sverige korrumperat och kriminaliserat vår statsförvaltning och vårt rättsväsende, eller möjligen bara bidragit till att de kunnat fortsätta att vara korrumperade. Jag har haft det tvivelaktiga nöjet att i decennier bli utsatt för dessa grova brottslingars omsorger och plundringar. Exempelvis har jag fått se hur man tagit över och styrt Skatteförvaltningen, Kronofogdemyndigheten, Energimyndigheten / Energimarknadsinspektionen, ett ansenligt antal domare, åklagare och advokater och inte minst regeringen och våra massmedia. ”Demokratins stöttepelare” som de ser sig själva - jojo, jag tackar jag. Varje angrepp mot någon av dessa ses i våra maffiakontrollerade media som angrepp på demokratin - trots att det är de själva som är demokratins ödeläggare.

Ett exempel, av många, på deras arbetssätt är hur bankbrottslingarna under Piteå-psykopaten Sundströms ledning på ett groteskt sätt lämnade ut konfidentiell information om mina konton och inbetalningar till Kronofogden för att de skulle kunna plundra mig med lika olagliga metoder som de uppsåtligt felaktiga skattebeslut vilka de använde som skenbart legal grund för sina gangstermetoder. Allt medan välinformerade media teg gentemot allmänheten om vad som pågick.

Det tycks vara något sådant som SD-ledaren Jimmie Åkesson nu blivit utsatt för. Maffiakontrollerade banker har lämnat ut konfidentiella uppgifter till Sveriges Radios uppenbarligen i normal svensk ordning på liknande sätt styrda Ekoredaktion. De har i sin tur fullgjort sitt uppdrag genom att använda uppgifterna till att försöka ta heder och ära av Jimmie Åkesson. Ett karaktärsmord som han själv idag uttryckte det. Ekot under Anne Lagercrantz har verkligen skämt ut sig. Och det är bra att de visar vad de går för inför en bredare allmänhet.

Maffians ständiga språkrör Dagens Nyheter försöker idag läka vad som läkas kan av skadan som det uppenbara övergreppet orsakar - inte så mycket på Jimmie Åkesson, som på förtroendet för banker och centrala mediafunktioner. Att förtroendet skadats är inte farligt när skadan är välförtjänt. Tvärtom. Insikt i dessa institutioners ur demokratisk och moralisk synvinkel bristande funktion är nödvändig för att de ska kunna saneras och återupprättas.

Att bankmaffian kan bete sig på det här sättet beror naturligtvis på vår långvariga svenska tradition att ha odugliga och ryggradslösa regeringsledamöter vilka äter ur maffians hand. Tack vare dessa är bankerna mer eller mindre utan vare sig tillsyn eller ansvar och därför fria att göra i stort sett vad som helst, för att plundra nära nog vem som helst. I det här sammanhanget har röda och blåa regeringar varit lika goda kålsupare, även om stollarna i de blåa regeringarna tycks ha varit mest stolta över sina skurkstreck. Att bankerna skulle vara förhindrade att läcka uppgifter om personer som inte åtnjuter maffians beskyddd, som DN påstår idag, är inget annat än ren och skär bluff, eller möjligen i bättre fall uttryckt i rent oförstånd, av en naiv och okunnig journalist, naturligtvis under en maffiakontrollerad redaktörs överinseende.

Alla har vi kunnat se och med- eller motvilligt beundra Jimmie Åkesson för hur han kunnat stå emot den massiva störtflod av kränkningar och förtal som han blivit utsatt för under så lång tid. De krafter som med våra viktigaste opinionsbildande medias stöd, utmålat Jimmie Åkesson som nazist, för att han ifrågasatt den extrema plundringen av skattebetalarna som sker under täckmantel av att vara medmänsklig flyktingpolitik, har i själva verket själva begagnat sig av nazistiska härskarmetoder.

Jag kan svårligen tro att inte Åkessons meningsmotståndare också tvingas erkänna att han skickligt och kontrollerat undvikit de många blindskär som ett enigt maktetablissemang och dess många indoktrinerade underhuggare lagt ut i hans väg.

En lista över Sveriges moderna tids regeringars skurkstreck, tillkortakommanden och totalfiaskon, skulle bli en lång litania och ackumulera till hisnande och ofattbara belopp som runnit från statskassan till maffians fickor. Vältajmat och välregisserat presenteras istället detta försök till karaktärsmord som Ekot lanserade igår, på fredag eftermiddag före valet. Privata uppgifter om vad Åkesson av fritt eller ofritt personligt val gjort med sina egna pengar torgförs. Och dessa skurkar till journalister, dessa maffians springpojkar, har mage att försöka ikläda sig hjälterollen som undersökande journalister, när de bara presenterat uppgifter som serverats dem av maffian och som egentligen visar vad maffian är beredd att göra, och kan göra med hjälp av en tjuvlyssnande och integritetskränkande statsapparat, som dessutom är feg, slö, slapp och likgiltig inför sina verkliga uppdrag - allt för att det politiska och ekonomiska etablissemanget ska kunna hålla sig kvar vid köttgrytorna.

Jag hoppas och tror att ni istället har skjutit er ordentligt i foten genom ert övergrepp, era korrumperade klåpare!

Dödens Väntrum lördagen den 13 september 2014
Mikael Styrman.

Inga kommentarer: