fredag 5 september 2014

Gudrun Schyman på räkmackan

.
Gudrun Schyman var med i TV4 på morgonen. Hon verkade nykter. Det verkade hon inte vara igår när hon också var med i TV4, fast då tillsammans med Jimmie Åkesson. Åtminstone fick då jag intrycket att hon var påtagligt drogad. Arrogant, osaklig och drogad. Det var väl i så fall inte första gången?

Hon klarade sig bättre idag när hon fick vara ensam och uttrycka sig nedlåtande om Jimmie Åkessons person. Det var väl det som var meningen med att släppa fram henne ensam dag två? Igår klarade hon ju sig inte alls. Schyman har halkat genom livet på en räkmacka genom att utnyttja godtrogna människors naivitet och lova allt åt alla - nu meddetsamma. Så även denna gång.

Men när en person som Schyman krockar med någon som har lite intellektuell skärpa, som Jimmie Åkesson, då hakar skivan upp sig. Gårdagens magplask i champagnen skulle ha väckt stor uppmärksamhet om inte två ting hade hindrat det. Det ena att regeringen genom Karin Enström gjorde en så mycket värre katastrof härom dagen. Det andra att hon debatterade mot Jimmie Åkesson. Då tar våra korrumperade media fram kalejdoskopglasögonen och ljuger svart till vitt.

Tydligen räknar inte maffian Schyman som farlig. Så hon får mediatid under förutsättning att hon använder den till att racka ned på SD. Det är väl inte så konstigt. Det är ju inte första gången hon är med i leken så maffian är väl införstådd med vilka denne kvinnlige Carl Bildts drivkrafter är.

Mutholm fredagen den 5 september 2014
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skulle Gudrun stå på sina egna ben så skulle hon svälta ihjäl, och ingen normal människa skulle sakna henne. /Jonas.