torsdag 2 april 2015

April, April…

.
Återvinningscirkusminister

..om än lite i efterskott.

Ni kan fortsätta att sortera soporna helt i onödan.

Hela cirkusen är bara till för att några ”affärsmän” och ”politiker” ska kunna sko sig på Ert dåliga samvete över rovdriften på jordens resurser.

Men det kanske är en win-win situation. Ni får sinnesfrid, om än på falska grunder, och maffian får Era pengar. Som i Neapel.

Rovdriften och återvinningsbedrägeriet fortsätter och varken Åsa Romson eller någon annan miljöpartist är beredd att äventyra sina taburetter för miljöns skull.

Glöm inte att ge lite pengar åt balkan-tiggarna. De har visserligen ingen direkt kontroll över lagstiftare och översittare, men vill gärna bli försörjda ändå. Och det kan också öka Ditt välbefinnande att försörja lite fler som inte behöver försörjas.

Södertälje torsdagen den 2 april 2015
Mikael Styrman
.

7 kommentarer:

Alberth sa...

Apropå Balkantiggarna så verkar de flesta ha barnfamiljer av rent Laestadianska mått om man ska tro deras textade plakat som de sitter med skrivna på klanderfri svenska trots att de inte kan en stavelse av språket. Ibland, särskilt i Stockholm, kan man se att två byter plakat med varann när de byter platser. Det är väl nån sorts skiftbyte i tiggerifabriken.....

Mikael Styrman sa...

När man inte behöver arbeta har man mycket tid och energi över till annat trevligt…

Levnadskonstnärer brukar de kallas i andra sammanhang, i detta sammanhang kallas de av någon outgrundlig anledning nödlidande.

Och de skatteavlönade kommunala passupparna håller på att springa benen av sig när de sörjer för deras välbefinnande.

Jag hoppas, när de så småningom drivs iväg, att de tar med sig de stollar som är orsak till att tiggerifabriken fortfarande är igång.

Anonym sa...


Ja det är väl möjligen metallcontainern som kommun och
återvinningsmaffian ser till hålla isär från övrigt
skräp, för stunden är förvisso metallpriserna i botten,
men vänta bara, när det börjar bli pengar att tjäna
på skrot igen så står det vips en balja för koppar,
en för aluminium, en en för magnetisk metall.
Och räkna med dryga böter för den som ertappas
att slänga järn i kopparbaljan....
/ fänrik Stål

Alberth sa...

Det borde finnas en större insats att göra inom fältet familjeplanering..... om man inte har tak över huvudet eller mat för dagen kan man ju inte hålla på och föröka sig som råttorna......

Alberth sa...

Lort-Romson som både målar båten med blyad bottenfärg och tömmer toalettanken i havet......

Mikael Styrman sa...

Ja, det borde det, om vanliga logikens lagar gällde. Men i detta fall har ju stollarnas logik fullständigt tagit över. När politikerna håller gratis bostad åt alla sorters utbölningar med skattebetalarnas pengar och byråkratin agerar passopp - varför då hålla igen? Det kan ju till och med vara kontraproduktivt.

Man hör fantastiska historier, rättare sagt upprörande historier, om hur svenska pensionärer och andra plågas medan dessa drönare som satt i system att aldrig arbeta omhuldas. De borde få proteser gjorda av politikertänder. Vad vore väl bättre än äkta vara? Och tänder skulle känna sig som hemma - de skulle gå från en parasitmun till en annan. Och politikerna skulle få skaffa sig proteser för en kostnad lika hög i förhållande till deras ekonomiska resurser som de svenskar som får kalla handen när resurserna istället går åt till att föda arbetsskygga tattare som springer runt och skiter överallt, eftersom de föraktar människor som låter sig utnyttjas.

Romson är nog dessvärre inget undantag. Hon är representativ för miljöpartister som varit med ett tag. Birger Schlaug var likadan. Det politiska systemet är kraftigt korrumperande och går naturligtvis särskilt hårt åt människor som inte har någon moralisk resning när de träder in i systemet.

Alberth sa...

Det är ju så.... regler och restriktioner gäller för folk-packet medan de som tillhör nomenklaturan inte behöver bry sig om såna petitesser..... det är därför vi har de lagar och bestämmelser vi har, de gäller ju bara för andra än de som har beslutat om dem.