onsdag 1 april 2015

Rimligare kärnenergibegränsning

.
Media rapporterar om överläggningar mellan bland annat Iran och USA, om kärnkraftsprogram och begränsning av sådana mm. Det enda rimliga utfallet av sådana överläggningar är förstås att USA förbinder sig att avveckla sina och utsätta sig för internationell kontroll under hot om att resten av världen annars överger dollarn som reservvaluta. Det senare skulle leda till att amerikanerna får börja betala sina räkningar själva och måste sluta parasitera på resten av världen.

USA är det enda land i världen som har satt in kärnvapen mot civila städer, dessutom i helt opåkallat läge, varigenom åtminstone 200.000 invånare mördades i Hiroshima och Nagasaki. USA har därmed naturligtvis gjort fortsatt innehav av kärnvapen och besläktade verksamheter orimligt.

Södertälje onsdagen den 1 april 2015
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dollarn är redan dödsdömd som reservvaluta och det vet man i USA! Trots detta fortsätter man med krig och subversiv verksamhet i andra länder i syfte att skapa kriser, och i förlängningen nya krig. Det är svårt att ändra invanda mönster! USA anser sig som vanligt stå över alla internationella avtal och regler för man anser sig vara "exceptionella" dvs regler och lagar gäller bara andra länder. Nu är man tydligen med och hjälper saudierna att bomba i Jemen vilket bevisar att deras upprördhet över Rysslands påstådda och obevisade inblandning i Ukraina bara är varmluft. Vad var det Kerry nu sa för ett tag sedan? Att det är "oacceptabelt att på 2000-talet starta och föra krig i andra länder". En psykoanalys av Kerry och Obama skulle nog ge ett intressant resultat!

Benny