söndag 30 augusti 2020

Hur långt räcker 20.000 poliser i dagens Sverige?

 .

Det är en sak hur långt 20.000 poliser räcker med 8 miljoner svenskar, som VILL vara laglydiga - även med tveksamt stöd från ett korrupt och dysfunktionellt rättsväsende. Men det är något helt annat hur långt de räcker med påfyllning av 1 miljon människor av MENA-ursprung, av vilka en inte oansenlig andel helt saknar varje ambition att vara laglydiga.


Oavsett vad man tror om saken kommer vi att få svar. Av oförstånd - eller möjligen i syfte att lugna befolkningen - vinklar potentater och propagandaorgan de grova organiserade MENA-brottslingarnas vägspärrar så, att de är en del av ett krig mellan olika ligor eller enklaver. Men det är nog självbedrägerier att tro på det. Vad som pågår är istället ett maktövertagande som innebär att MENA-gangstrarna tar över kontrollen över stadsdelarna från polis och rättsväsende.


Att det sker är inte alls konstigt. De är vana från sina hemländer vid strama tyglar. De svenska mjuka greppen vare sig förstår de sig på eller respekterar. De uppfattar dem som svaghet och föraktar det svenska styret. I deras ögon finns det ett maktvakuum i Sverige och det avser de fylla. 


Det här bluddret om krig mellan olika ligor som orsak är både rätt och fel. Det är rätt så till vida att det pågår ett krig därför att den svenska regeringen inte tyglar kriminaliteten, fullt upptagna som de är av att själva plundra svenska företagare med maktapparatens hjälp. Det är ju mycket lättare. Men det är just bludder eller skitprat så till vida att det skulle vara orsaken till upprättandet av vägspärrar och inte innebära några andra ambitioner. Vad det handlar om är ett maktövertagande. Busarna leker katt och råtta med polisen och tröttar ut dem genom att dyka upp och försvinna än här och än där. Det kommer att förbruka avsevärda mängder polisresurser vilket kommer att leda till att en massa andra uppgifter blir satta på undantag.


Sedan hör det till saken att de inte respekterar ett system som inte kan åstadkomma någonting. Det svenska systemet och maktapparaten respekteras inte för fem öre. Efter en tid och vid lämpligt tillfälle kan någon patrull från den svenska pratpolisen råka ut för ett blodbad när de anländer till, eller är på väg till en illegal vägspärr. Hur blir det då med polisinsatserna? Och hur blir det med de löjligt otillräckliga polisresurserna om det visar att de tungt beväpnade busarna i Stor-Göteborg har pratat ihop sig med liknande busar på fler platser i landet, så att deras aktiviteter samordnas?


Och sedan då, om polisen mot all förmodan får tag i något gäng och griper dem - unga underhuggare på låg nivå i hackordningen - gör de som vanligt då och släpper dem ganska snart? Eller blir det saft och bullar åt ”barnen” några veckor först?


Om det svenska lallandet kommer att fortsätta som hittills kommer MENA-slöddret ganska snart att kontrollera en mängd stadsdelar runt om i Sverige och polisen kommer att be om lov för att få åka in i områdena. De socialdemokratiska och centerpartistiska lallarna och de miljöpartistiska anarkisterna kommer då med hjälp propagandaapparaten att försöka få oss att tro på krystade förklaringar som syftar till att vi ska tro att det är bra att Sverige blivit som Nordafrika och Mellanöstern.


Gissa vem som kommer att beskatta befolkningen när vi kommit så långt? Och långt och långt förresten - det kan nog vara en ganska kort resa dit.


Falun söndagen den 30 augusti 2020

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: