söndag 30 augusti 2020

Outsourca den invandrarrelaterade kriminalvården

.

Våra politiker har förvandlat Sverige till ett korttidsfängelse under lyxhotelliknande former för Nordafrikas och Mellanösterns grova förbrytare. Nästan alla som sitter på sluten anstalt i Sverige har invandrarbakgrund. Jämfört med de förhållanden de levt under i sina hemländer är svenska fängelser hotell med hög eller mycket hög standard. Det vet alla svenskar som gjort fältarbeten i Afrika.


Med öppna armar har anarkisterna i riksdagen tagit emot, och tar alltjämt emot, grova brottslingar som inte blivit kriminella i Sverige utan som i de flesta fall inte bara var kriminella vid ankomst till landet utan även bär på flera generationers kriminellt arv och som så småningom kommer att plantera kriminell avkomma i Sverige. Jag skriver ”plantera” för de kommer inte att fostra sin avkomma - åtminstone inte till laglydiga medborgare. Det är känt - även om en del anarkister i riksdagen och maktapparaten är faktaresistenta - att dessa ofta kriminella män från Mellanöstern gärna sätter sin avkomma till världen och i övrigt överger familjen och överlåter åt samhället och gråterskorna på soc att föda dem. Men fostrade kommer de inte att bli.


Det börjar nu bli svårt att blunda för vad anarkisterna i sosseriet, Miljöpartiet och Centern gjort mot landets skattebetalare. Skolor brinner stup i kvarten fast frågan om vad det kommer att innebära för den offentliga sektorns ekonomi, vården och utbildningskvalitén tycks vara belagd med journalistiskt tabu. Knarkhandeln grasserar öppet. Väpnade rån, bilbränder, mord på öppen gata, våldtäkter, sprängningar och andra terrordåd är numera vardagsmat och i stark tillväxt. Länge har det pratats om att svenskarna måste skydda sig från politikerslöddrets härjningar genom att bygga ”gated communities”. Som vanligt överträffar verkligheten dikten. Som man kunde ha förväntat sig bygger de här brottslingarna nu upp barrikader och vägspärrar av den modell som varit så framgångsrik i Mellanöstern när det gäller att förvandla livet till ett helvete för medborgarna. Det blir således autonoma enklaver bemannade av tungt beväpnade grova brottslingar som skjuter, spränger och mördar godtyckligt, allt medan röken från bilvrak, bildäck och barrikader söker sig mot den förr så blå himlen och de svenska dilletanterna pratar om dem som missförstådda barn som det är synd om.


Vi har inte mycket att hoppas på från våra politiker som väljs till sina platser av sina valfuskande organisationer med viss hjälp från de korrupta propagandister som vi har istället för journalister. De lever sina liv i hög grad skyddade från verkningarna av sin egen politik. De ser vad som händer, men dessa svagbegåvade och egennyttiga politikerattrapper kan inte ta till sig vad det innebär att drabbas.


Vid en ytlig betraktelse skulle man kunna tänka sig att när den grova kriminaliteten så småningom når även politikernas skyddade bostadsområden kommer politiken att förändras. Men erfarenheten lär oss att det inte blir så. Det blir istället så, som det gick när sossepolitruken Allan Larsson’s sambos närstående mördades. När politiker blir drabbade fungerar vårt dysfunktionella rättsväsende tillfälligt och mördaren döms till flera gånger hårdare straff än alla andra mördare. Men för alla andra medborgare fortsätter samma helvete som tidigare.


Jag låter det vara osagt om det blir någon förändring om svenskar så småningom tappar fattningen och tar ut sin frustration mot de politiker och det korrupta låtsasrättsväsende som skapat problemen? Om inte landet snabbt fortsätter förvandlingen till ett nordligt Mellanöstern kommer nog en vändning så småningom. Den kommer sannolikt att innebära att de av anarkisterna glatt och ansvarslöst utdelade uppehållstillstånden och medborgarskapen kommer att dras tillbaka - oavsett vad verklighetsfrämmande internationella konventioner stadgar. Det ger sig självt att det kommer att drabba många oskyldiga invandrare som inte kommer att få den fristad de sökte i Sverige, därför att vårt odugliga styre förstörde deras möjligheter.


Vi kommer nog, så småningom att få se förändringar som innebär att Sverige slutar fungera som en magnet som drar till sig grova brottslingar. En sådan förändring som skulle ha stor betydelse vore att de svenska hotellfängelserna ersätts av outsourcing av kriminalvården genom inköp av fängelseplatser för invandrare i lämpliga länder i Afrika utan svenskt lallande om detaljer i förvaringen av brottslingarna. Vi har inte bett dem komma hit och begå brott. Vi har inga moraliska förpliktelser mot människor som kommer hit och missbrukar vår generositet genom att terrorisera och plundra. Det kommer att bli vägledande för den framtida migrations- och kriminalpolitiken. Men först måste det bli sämre.


Vi har nog stora problem med vårt eget kriminella slödder, sådana som Anders Sundström, Sven-Erik Bucht, Per-Ola Eriksson, Lasse och Svante Spolander, Maud Olofsson eller den till stora delar korrupta administrationen mm. Vi behöver inte importera ännu mer brottslingar. Vi behöver istället våra moraliska resurser till att rensa bland vårt eget slödder.


Falun söndagen den 30 augusti 2020

Mikael Styrman

.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Var är miljörörelsen när babbarna eldar bilar och bildäck, så det blir solförmörkelse? Mvh Jonas.

Mikael Styrman sa...

Jag skulle tro att de är ungefär lika långt borta som de var när ett koppel idioter förgiftade Hallandsåsen i ett misslyckat försök att bygga en järnväg. Då teg de som muren trots att det var en aldrig tidigare skådad miljökatastrof.

Det som kan göras fel när man bygger en järnväg det gjordes fel, dessutom av ett antal ökända kriminella, till exempel Bengt Toolanen som tog alla Anders Sundströms privata investeringar på Vattenfalls byggnadsavdelning.