fredag 28 augusti 2020

Regeringen för oss bakom ljuset

 .

Efter att de kriminella vägspärrarna i Göteborg tagit sig över nyhetströskeln i propagandaorganen har ministern Mikael Damberg och polischefen i Göteborg intervjuats i TV.


Jag tyckte att de ganska uppenbart hade pratat ihop sig. Journalisterna hade uppenbarligen fått veta hur inslagen skulle vinklas och fogliga som våra ”kritiskt granskande” journalister är så blev det så.


De kriminella vägspärrarna i Göteborg vinklades som resultatet av ett krig mellan två klaner av kamelryttare. Fast riktigt så uttryckte de sig inte. Det hör till saken att dessa smågangsters som lider av att de inte fått en enda hurring i skolan eller hemma, hur jävligt de än ställt till det, ofta eller oftast ännu inte är torra bakom öronen. Men ”samhället” tolererar att dessa små svin lufsar omkring på gatorna och skjuter folk mer eller mindre på måfå.


Men det handlar ju inte alls om krig mellan olika arabiska och afrikanska gangsterligor bemannade med tungt beväpnade snorhyvlar. Det handlar om kamelryttarnas förakt gentemot ett totalt odugligt rättsväsende, en lika oduglig poliskår och snudd på mentalt efterblivna politiker som håller på att få hela landet att likna ett japanskt zero-jaktplan från andra världskriget på väg mot ett amerikanskt hangarfartyg med en kamikaze-pilot vid spakarna.


De föraktar den odugliga svenska förvaltningen. Därav vägspärrarna. ”Kriget” mellan de arabiska snorhyvlarna är en ganska betydelselös sidofråga. Det är bara ett symptom. Det är det havererade svenska styret som är orsaken. De ser vakuumet och oförmågan och fyller det med handlingskraft.


Det finns en liten avlägsen likhet med Kevin-fallet i Arvika som blev en humanitär katastrof därför att psykopaterna ringde från regeringskansliet och utövade påtryckningar mot ett totalt odugligt och korrupt lokalt polisbefäl. Och nu vägrar förstås vårt korrupta styre att göra rätt för sig även i fråga om behandlingen av bröderna Christian och Robin, vilkas liv dessa svin i kanslihuset ödelade. Även i det fallet handlade det om att oduglingarna ville dölja sin egen oförmåga till priset av att förstöra två små pojkars och deras familjers liv. Och nu kryper äcklen undan från sitt ansvar.


Falun fredagen den 28 augusti 2020

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: