fredag 28 augusti 2020

Isabella Lövin lämnar när det går som bäst

 .

Vår regering skakas. Isabella Lövin, MP, aviserar sin avgång när det går som bäst. När Miljöpartiets och Socialdemokraternas politik - inte minst migrationspolitiken - är på väg att fullbordas.


Framgångarna har kommit slag i slag, med numera ofta flera mord per dag, med våldtäktsdömda ungdomsrabatterade psykopater som av pajasrättsväsendet på grund av politikernas lagar döms till obetydliga fängelsestraff och genast släpps lös, för att begå nya tortyr- och våldtäktsdåd och som det försiktigtvis antyds, inkluderande begravning av levande offer på norra begravningsplatsen i Solna - den som kriminella politiker, tjänstemän och deras polistorpeder använder för att begrava sina offer på. De i sin tur virar in sina offer i plastsäckar och begraver dem på 60 cm djup. Oklart ännu om de nu aktuella våldtäkts- och tortyroffren skulle begravas med eller utan plastsäckar.


I Göteborg blir tydligen kriminella vägspärrar snabbt vanligare. Ännu klarar polisen sig med sina knallpulverpistoler mot de nysvenska kamelryttarna med ett förflutet som förare av ambulanskamelen åt IS. Kanske mest därför att de som terroriserar civilbefolkningen med vägspärrarna är borta innan polisen hinner fram. 


Snart kanske polisen kommer att önska att de inte hinner fram i tid? De som håller vägspärrarna är snart - kanske redan - betydligt tyngre beväpnade än polisen. Kanske blir det snart som i Tyskland efter Sovjetunionens fall? Öststatsbrottslingarna var då så hänsynslösa och så tungt beväpnade att polisen började stanna och ta en paus under sina utryckningar, så att brottslingarna skulle hinna undan och poliserna slippa bli dödade.


Ganska snart kan polisens och regeringens och pajasrättsväsendets ”window of opportunity” slå igen och möjligheterna att rå på dessa militanta terrorister ha gått förlorade - inte tillfälligt, utan för tid och evighet. 


Vad är nästa steg? Palissader med brinnande bildäck? Robotar som skjuts mer eller mindre på måfå? Sosseriet och Miljöpartiet, med god hjälp från Centern, har verkligen gjort sitt bästa för att tråkiga Sverige ska bli lika mångkulturellt och färggrant som Mellanöstern.


När vägspärrarna finns runt Stockholm - hur blir det då? Kommer svenska regeringsmedlemmar att slippa igenom vägspärrarna på väg till Bryssel och klubben för inbördes beundran? Hur mycket kommer det att kosta att ta sig igenom? Vem får betala? Gissa två gånger…


Falun fredagen den 28 augusti 2020

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: