torsdag 20 oktober 2022

Klimatpolitik med imbecilla inslag

 .



Som vanligt, när något känsligt och skandalöst tas upp till debatt, fokuserar politiken och deras korrupta underhuggare i media på någon ointressant småsak i periferin, mot vilken man kan rikta allmänhetens intresse, för att skymma det som verkligen är viktigt. Så även nu med Elsa Widding:s (SD) uttalande i riksdagen, i vars kölvatten man fokuserar på vad man vet eller inte vet om klimatförändringarna och deras orsaker. Istället borde man rikta fokus mot att man i Sverige, istället för att använda pengarna där de kan göra nytta, slösar bort dem på orealistiska struntinsatser som delvis inte är genomförbara och delvis gör mycket lite nytta - trots höga kostnader. Om man tror på klimatförändringarna ska man istället använda pengarna i Tredje Världen där man kan göra mycket nytta för lite pengar. Och då menar jag inte att som nu föda diktatorer och grova brottslingar med svenska skattemedel.


Klimatet stannar ju inte vid nationsgränsen. Det hjälper ju inte ett dugg hur mycket pengar vi än gör av med i Sverige till blygsam nytta, när man i framför allt Tredje Världen - och USA - gasar på som vanligt.


Det borde debatten handla om istället för att handla om ett sandlådebråk om vad Elsa Widding fick eller inte fick säga.


I vanlig ordning har en viktig fråga som klimatet degraderats till ett redskap med vars hjälp psykopater som Märta Stenevi och Per Bolund kan ta sig fram till och bita sig fast i köttgrytorna.


Falun torsdagen den 20 oktober 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: