måndag 10 oktober 2022

Svenska maffian tog Browder-inslaget

.



I onsdags den 5 oktober sändes en intervju med ”Putlers värsta fiende”, den amerikanske affärsmanen Bill Browder, i SVT:s Morgonstudion.


Inslaget var av naturliga skäl(?) otextat. I slutet av intervjun aviserades att intervjun skulle översättas, textas och göras tillgänglig på SVT Play.


Idag är det måndag. Om två dagar, förmodligen på onsdag, kan man inte längre se inslaget. Ännu syns inte den översatta versionen och det mesta talar väl för att vi inte heller kommer att få se den. Förmodligen har Putlers penningtvättare i den svenska maffian, våra banksters med flera, tagit inslaget. 


Anmärkningsvärt är naturligtvis att Bill Browders besök i Sverige inte tog sig över nyhetströskeln till vare sig SVT:s Rapport eller Aktuellt. Kanske hade det att göra med att han nämnde det skamliga - att inget åtal väckts, inte ens en utredning har gjorts - om våra banksters tvätt av pengar åt Putler och den övriga ryska maffian. 


Orsaken är väl förmodligen att den svenska rikskleptomanen och före detta sosseministern Anders Sundström och Swedbank spelade en aktiv och framträdande roll för penningtvätten. Däremot uppmärksammar man flitigt att den senare Swedbankchefen Bonnesen åtalas för - i sammanhanget - någon mindre bagatellförseelse. Men penningtvätten åt maffian har sossegangstrarna och deras kumpaner begravt.


Den som vill kan ännu se inslaget i onsdagens Morgonstudion på SVT Play. Kl 09:19 börjar det. Men då måste man skynda sig. Eftersom inslaget uppenbart hettar under maffians och vårt korrumperade rättsväsendes fötter ska man nog inte förvänta sig att det finns kvar på onsdag.


Falun måndagen den 10 oktober 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: