onsdag 30 november 2011

Maffiastaten slår till igen

.
Just i skrivande stund slår maffiastaten Sverige till igen på Ekfors kontor i Övertorneå, genom Kronofogden och Tvångsförvaltarattrappens ombud.

Syftet uppges vara att omhänderta bolagets ”driftcentral”. Vidare att komma över ledningskartor m.m.

Det är nu 13 månader sedan man stal hårddiskarna för alla våra bolag vilka man ännu inte lämnat igen.
Helt olagligt men förstås ganska riskfritt om staten är korrumperad.

Det är även drygt en månad sedan man hittade på att, med krystad anledning, utan varsel koppla bort elnätet i södra Tornedalen. Något man snabbt tvingades ändra på.

Man går således genom stora svårigheter för att störa eldistributionen i Tornedalen.

Om Sverige hade varit en rättsstat hade hela gänget varit inlåsta vid det här laget.

Personligen gör jag den omedelbara reflektionen att det är en panikreaktion som utlösts av  att man genom avlyssningen uppfattat att jag har för avsikt att skriva här på bloggen om samröret mellan ägarna till Carema, ledande politiker och deras gemensamma drivkraft.

Som vanligt var inte tvångsförvaltaren Johan Gullesjö närvarande. Inte heller andremannen Jonasson.
Nej, den här gången har man skickat ”tredjemannen” på byrån och nytt folk från Kronofogden. Att man gör så kan man naturligtvis spekulera om. Det kan naturligtvis bero på att de som sprungit maffians ärenden ganska tydligt kan vara rädda att bli offrade nu när hela expeditionen är på väg att gå åt helvete.

Annars är ju maffiastatens arbetssätt vanligen sådant, att när någon gjort olagligheter och riskerar att bli åtalad så skickar man fram nytt folk. Det tjänar de dubbla syftena att avlasta de som börjar känna sig stressade och att ”konfirmera” att de gjort ”rätt” genom att skicka fram ny kanonmat att agera likadant.

Det svider säkert lite extra, att det fortfarande är tusentals kunder utan ström i södra och mellersta Sverige, i kraftmaffians områden, efter helgens storm. Samtidigt sätter maffiastaten in all sin kraft på att sabotera Ekfors nätdrift.

Det är tydligt att det måste bli sämre innan det kan bli bättre. Alliansregeringen tycks drabbas av moderaternas förbannelse, dokumenterad i tidigare borgerliga regeringar i modern tid. Nämligen den att man inte kan hantera korruptionen i de egna leden när man väl får makten utan att man lyckas bli lika korrumperad på några få år som det tog sosseriet femtio år att bli. Det bådar inte gott för Sverige i den nära framtiden.

Övertorneå den 30 november 2011
Mikael Styrman
.

9 kommentarer:

Stoppa smot och heja HV sa...

Med dagens teknik förutsätter jag att Du redan sett till att driftcentralen inte finns på kontoret!!

Mikael Styrman sa...

Hmm... :-)

Anonym sa...

Kämpa på låt inte staten köra över dig. Jag brukar läsa din blogg står mycket bra.

Anonym sa...

Hahah din jävel...your going down! fan va kul när man inte bor på ditt område, har 3ggr så billig el :)

Anonym sa...

Nu påstås i TV4-lokalnyheterna att det skulle vara klart att det blir konkurs i Ekfors Kraft. Det måste väl vara grovt felaktigt då jag inte kan tänka mig att HD redan skulle ha kunnat ta ställning till frågan om det överklagandets prövningstillstånd?

Liberal norrbottning sa...

Japp,kämpa på Micke! jag håller också på dig i kampen mot diktaturen, de ska betala sina räkningar och göra rätt för sig som vi andra,.....

Mikael Styrman sa...

Svar till Anonym:

Ha ha ha, vad Du måste vara lättlurad om Du tror att det är så.... :-D

Mikael Styrman sa...

Svar till Anonym:

Ja, Du har rätt.

Det kan inte vara klart.

Såvida det inte är förutbestämt förstås...

Anonym sa...

Visst kan det vara förutbestämt hur det ska bli och handläggningen endast ett spel för galleriet.... jag har själv varit ut för liknande en gång i tiden när åklagaren drog igång en förundersökning mot mig. Då lottades samtidigt det förmodat kommande målet ut på en domare. Redan innan förundersökningen hade påbörjats och inte efter att förundersökningen hade avslutats och man haded kommit fram till att den skulle leda till åtal! ´

En domare ska ju vara opartisk men i det här fallet så jagade han skriftligen på åklagaren för att ett åtal skulle lämnas in innan de misstänkta brotten hade preskriberats. Att en domare agerar någon form av förundersökningsledare är ju hur rättsvidrigt som helst.

Tyvärr, för deras del, så åkte skiten in i fläkten och något åtal blev det aldrig av det hela eftersom de blev tvungna att mörklägga grova felaktigheter i de åtalsanmälningar som hade lämnats in av diverse myndighetspersoner och som inte tålde dagsljuset.