tisdag 15 november 2011

Svenska nazister tar ett stort steg framåt

.
Enligt SVT:s morgonnyheter föreslår regeringens utredare att svenskar fortsättningsvis ska kunna utlämnas, även till länder utanför EU.

Det är svårt att tro annat, än att detta är ett sätt för övervintrande nazister i den svenska statsförvaltningen att hantera den framväxande politiska oppositionen i landet. Förmodligen ännu ett trick som de lärt sig av psykopaterna i den amerikanska statsapparaten, vilka de umgås med, utan att ha den moraliska resning som krävs för att stå emot deras frestelser.

Om detta går igenom kommer psykopaterna att utnyttja det till att göra sig kvitt besvärlig svensk politisk opposition. Man ber bara en ”vänligt sinnad” bananrepublik eller en vars tjänstemän är till salu (sådana är det som bekant gott om) att de ska begära en obekväm svensk utlämnad.

Det är naturligtvis inte bra om det är så illa ställt med moralen och det politiska hantverket i regeringen att man låter en sådan här sak rinna igenom. Den kan bara vara ägnat att begränsa svenskarnas frihet, undergräva rättssäkerheten och trygga de värsta psykopaternas ställning i förvaltningen.

Regeringen utreder fel sak. Den borde istället utreda vad man ska göra åt de rättsligt, moraliskt och empatiskt avtrubbade psykopaterna som biter sig fast och gör skada för nationen och rättssäkerheten på olika ställen i statsförvaltningen.

Övertorneå den 15 november 2011
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: