måndag 21 juli 2014

Maffian förskjuter fokus?

.
I SvD har vi sedan några dagar kunnat läsa om hur tyskarna trodde sig ha hittat en rysk mullvad i sin säkerhetstjänst. Men mullvaden visade sig vara amerikansk. Det väckte berättigad upprördhet hos de tyska ”bundsförvanterna”.

Men USA svarar inte på den tyska upprördheten. Istället skjuts ett civilflygplan ned under oklara omständigheter i östra Ukraina.

Världen av idag hade varit en betydligt behagligare plats att leva på om man hade kunnat känna sig övertygad om att det Malaysiska planet inte blev nedskjutet av amerikanska psykopater för att förflytta fokus från besvärande spionageavslöjanden.

Det skulle naturligtvis inte höra till de värsta skurkstreck de ägnat sig åt. Nu finns det väl ännu inga kända belägg för att det är på det sättet. Och om det fanns sådana belägg vore det långt ifrån säkert att de skulle leta sig in i den svenska av USA-maffian kontrollerade pressen. Men, som sagt, det hade varit trevligare om man hade kunnat utesluta att någon av de många hemliga amerikanska organisationerna som ingen kan kontrollera har skjutit ned planet för att flytta fokus.

Södertälje måndagen den 21 juli 2014
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Alberth sa...

Focusförflyttningen tillämpas närmast regelmässigt som skenmanöver och de allra flesta tittar då åt det nya hållet, det blir ett illusionstrick som faktiskt är snäppet bättre än exempelvis Joe Labero's trick.

Jag kan mycket väl förstå hur du grips av raseri när du börjar tänka på hur du behandlats, bl a gällande branden på din fastighet och ditt företagsimperium som nu andra konfiskerat. Inte lätt att skriva av sig under de förhållandena när man mår illa av att bara tänka på det hela. Men att skriva av sig har ju också i viss mån en terapeutisk effekt som kan locka fram dold energi som du kan använda till att kämpa för din sak. Vi är nog många som sympatiserar med dig och känner avsky för hur det s k "rättssystemet" har behandlat dej.