fredag 7 juni 2019

Journalistiken, migrationen och ”inbördeskriget”


.
Jag satt just och läste Wolfgang Hanssons kolumn i Aftonbladet med rubriken ”Politikerna i Danmark besatta av invandring”. Den är skriven i klassiskt svenskt ”von oben-perspektiv” och förundrar sig, rent av hånar, danskarna som har tagit emot mycket få invandrare, jämfört med Sverige, och ändå har politiker som är besatta av invandringsfrågan.

Ännu vet vi inte om explosionen i centrala Linköping har någonting med saken att göra, men vi kan nog vara ganska säkra på att oavsett orsak flyttas medvetenheten om risken för att en själv eller ens nära och kära ska komma att skadas eller omkomma i narkotika- och/eller migrationsrelaterade våldsdåd upp i människornas medvetande. Bara de svenska journalisterna som har drivit fram det svensk-afrikansk-asiatiska ”inbördeskriget” nekar i sten till att det som sker i Sverige är någonting annat än en naturlig utveckling. Och våra journalister och ledande politiker kan inte förstå att inte danskarna vill ha det som oss…

De svenska journalist-stollarna och många lika stolliga politiker som Annie Lööf, Jan Björklund, Stefan Löfven och Jonas Sjöstedt nekar i sten till att det är den svenska omdömeslösa migrationspolitiken som skapar problemen i Sverige. För dem är viktigt att fortsätta indoktrinera svenskarna om hur viktigt och rätt det är att släpa hit mördare och psykopater med de öppna gränsernas politik. Lika viktigt är det att bekämpa Danmark, Polen, Ungern och andra länder som inte leds av lika ansvarslösa ledare och som visar på en alternativ utveckling.

Våra egna psykopater kommer naturligtvis att neka i sten till varje ansats till ansvar för att ha tagit hit de problem som människor från Asien och Afrika försökt fly ifrån. De kommer naturligtvis att fortsätta att brunsmeta alla människor som inte vill att det ska skjutas och sprängas på våra gator och restauranger eller handlas med narkotika mellan matvarorna på hyllorna i våra livsmedelsaffärer.

Det är för en svensk journalist svårt att förstå sig på de danska politikerna, som inte ens vill att deras väljare ska bli sprängda i luften.

Falun fredagen den 7 juni 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: