lördag 29 juni 2019

Järva-svenskarna expanderar sina operationer


.
”Svenskarna” på Järvafältet, som det enligt normalsvenskt flum är hemskt synd om, som rödingarna har släpat hit - utan varje ansats till urskiljning - och som får göra vad de vill här och ändå försörjs av Sveriges skattebetalare, har nu enligt uppgifter i media expanderat sina operationer även till våra grannländer. De har som bekant för vana att, redan i tidiga tonåren, skjuta skallen av varandra, på öppen gata, i kamp om lokala narkotikamarknader, för att dryga ut det magra stödet från skattebetalarna. Magert och magert förresten, inte så magert jämfört med den arbetsfria inkomst de fick i sina hemländer. Men förstås magert i jämförelse med vad de kan tjäna på den i Sverige helt riskfria grova kriminaliteten. Ja, riskfri i förhållande till stat, medborgare och rättsväsende. Kanske inte inte så riskfri i förhållande till övriga gatubrottslingar.

Men nu har ”svenskarna” i alla fall, enligt uppgifter i media, expanderat sitt revir även till våra grannländer. Nu skjuter nämligen ”svenskarna” på Järvafältet skallen av varandra även i Köpenhamn. Danska polisen uppges ha gripit en ledare i en konkurrerande ”svensk” Järva-liga, för inblandning i morden på två ”svenskar” i Köpenhamn härom dagen.

Stefan Löfven som i hög grad har stakat ut vägen till det nya Sverige, som blir allt mer likt Beirut, Gaza och Mogadishu, försöker nu fokusera gammelsvenskarna på gamla tiders klasskamp. Bättre det förstås, för alla samvetslösa dårar och psykopater i elfenbenstornet än att människorna tänker på den gravida kvinnan som helt i enlighet med den nya ordningen inom vården skickades hem till en säker död för både sig själv och sitt ofödda barn.

Undrar om danskarna som är vana att bli spottade på av pissviktiga och förnäma svenska politiker är tacksamma för att även Danmark numera är krigsskådeplats för ”svenskarnas” uppgörelser? De bör i alla fall vara tacksamma för att de inte själva gjort som de mästrande, självgoda och hycklande svenskarna ville. Och de bör även vara tacksamma för att den gränslösa korruptionen som exempelvis manifesteras i fallet ”Nya Karolinska” är ett svenskt och inte ett danskt fenomen.

Falun lördagen den 29 juni 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: