söndag 19 april 2020

Fler sagor från makten om Corona

.
En av Löfvens Corona-torped Anders Tegnells vapendragare har gjort det igen. Tom Britton stod för några dagar sedan i TV och pladdrade om att kurvorna hade vänt, trots att kurvorna han visade inte alls hade vänt. Uppenbart förlitade han sig på att korkade svenskar inte alls begriper sig på ”kurvorna” som maktens torpeder avhumaniserande kallar redovisningen av antalet döda i Corona. Nu har han gjort det igen, presenterat påhittade analyser om hur långt ”flockimmuniteten” nått i Stockholm. Det låter fint när man kallar det flockimmunitet, när det egentligen handlar om hur många man har tagit livet av genom politikerpsykopaternas massmordskampanj i den bitvis vårdslöst skötta omsorgen.

Det är - för en del - lätt att dra de slutsatser husse vill att man ska dra - oavsett om verkligheten stödjer slutsatserna eller ej.

Det är svårare att dra rätt slutsatser om vad som händer - och varför - i den rådande situationen. Löfvens Corona-torped säger att virusets spridning mattas och att det beror på att människorna har lyssnat på deras råd. Man kan undra vilken planet han har varit på de senaste 3 månaderna?

Att virusets spridning inte ökar lika fort som tidigare beror snarare på att svenskarna INTE har litat på Folkhälsomyndighetens bagatelliserande råd och istället har valt att i så hög grad som möjligt isolera sig frivilligt och dessutom haft möjlighet att göra det. Viruset har därför under senare tid ”bara” kommit åt 
dem som inte kan välja att isolera sig,
dem som 2.900 tjänstemän inte brytt sig om att informera, som finnar, syrianer och somalier,
de som är tillräckligt naiva för att lita på de omdömeslösa råd som delats ut under återkommande dagliga trollerishower i direktsänd TV - utan kritiska frågor - samt,
de som inte kommit undan, därför att de varit inom omsorgen, i politiker- och tjänstemannapsykopaters likgiltiga händer.

Siffrorna säger dessvärre ingenting om eventuell flockimmunitet i Stockholm.

Falun söndagen 19 april 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: