tisdag 9 februari 2016

Amerikaner eller gräshoppor?

.
Vad är det egentligen för livsformer som bebor USA?

Vi har sett vad de har ställt till med i exempelvis Afghanistan, Vietnam, Irak, Syrien, Libyen, Tunisien, Ukraina med flera länder. Nu är Europa på tur och ska ödeläggas. De anser sig ha rätt att ödelägga varje annat land och roffa åt sig deras tillgångar. Orsaken kanske står att finna i den mycket långt gående indoktrinering som präglar varje amerikans uppväxt. Redan i förskolan börjar dagen som i Hitler-Jugend. Handen på hjärtat sjungande nationalsången. Inte så konstigt att de flesta blir mer eller mindre pucko - utan egen analysförmåga.

USA självt har inte heller gått lottlöst från förstörelselustan. I ett av de viktigaste jordbruksdistrikten, Kalifornien, råder apokalyptiska förhållanden. Akut vattenbrist och grundvattenreserverna mer eller mindre tömda. I de delar av landet i vilka ännu finns begränsade vattenresurser, ödelägger man dem genom fracking. Och nu härom dagen rapporterade The Guardian, att kärnkraftverket ”Indian Point”, sex mil norr om New York, vilket producerar 30% av elen som förbrukas i staden, nu förorenar grundvattnet med ännu oöverskådliga konsekvenser. I en mätpunkt hade radioaktiviteten ökat med 65.000%, från 12.300 picocurie (motsvarar 455 Becquerel) till över 8.000.000 picocurie per liter (motsvarar 296.000 Becquerel). Inte helt lätt för en lekman att bedöma hur farligt det är. Men för den som minns vilka nivåer som följde på Tjernobyl-katastrofen låter det inte som någon bingovinst. Hur det sprider sig via grundvattnet är inte heller lätt att säga.

Det här berättar inte SVT:s NATO-nytt så gärna om. Inte heller andra svenska media. De fokuserar hellre på hur bra det ska bli när diktatorn Asad i Syrien ersätts av någon lika demokratisk som Saudiarabiens ledare eller hur illa det är att Rysslands, enligt svenska USA-styrda media helt galna ledare, Putin inte låter NATO härja fritt i Ukraina. För att inte tala om hur våra politiker står i kö för att lura in oss i självmordssekten NATO.

Men väl indoktrinerade som jänkarna är, får de väl dricka vattnet, med ena handen på hjärtat, sjungande nationalsången. Det är säkert oamerikanskt att inte dricka vattnet.

Mycket talar för att när jänkarna är färdiga med landet som man stal av indianerna, vilka levde i samklang med naturen, kommer det att se ut som när en gräshoppssvärm dragit förbi. Fullständigt ödelagt.

Man kan tänka tillbaka på vad galningen George W Bush brukade säga om muslimerna: they hate our way of life.

Man kan bli muslim för mindre.

Södertälje tisdagen den 9 februari 2016
Mikael Styrman

.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man får inte glömma att Judar äger, kontollerar och styr USA. Det som sker kan knappast lastas genomsnittsamerikanen. USA är fullständigt kapat av dessa med sina dubbla medborgarskap. Lögnens och satans utvalda.

Mikael Styrman sa...

De har naturligtvis ett imponerande inflytande över USA. Men jag är långt ifrån övertygad om att det är till nackdel för USA. Genomsnittsamerikanen förefaller vara så korkad att jag inte tror att vi vill veta hur mycket de skulle ställa till det på egen hand.

Anonym sa...

Jovisst men frågan är hur de blev så korkade helt plötsligt? För i början av förra seklet var amerikanerna tillsammans med engelsmän och tyskar den mest begåvade befolkningen på den här planeten.

Javisst ja. Kan det ha med Hollywood och teve och göra? Och vem bestämmer innehållet i filmer, teve och dataspel? Kanske ägarna av företagen som tillverkar filmer, teve och dataspel. Undrar om dessa kan ha någon gemensam nämnare? Typ om dom är nazister eller laestadianer eller så. Vad tror du Styrman?

Och så ett boktips till Styrman som han kan läsa om eller beställa på Amazon: "The Neoconservative Revolution: Jewish Intellectuals and the Shaping of Public Policy" av Murray Friedman. Friedman är som bekant ett judiskt namn så han borde ju ändå vara en hyffsat trovärdig källa.

Bucht och Sundström må vara fifflare men Styrman måste börja höja blicken lite om han ska begripa vad som verkligen pågår.