måndag 22 februari 2016

Lennart Geijer numera LUF:are?

.
Liberala Ungdomsförbundet LUF vill, enligt Aftonbladet, göra det lagligt med incest och nekrofili.
Det måste väl vara en missuppfattning? LUF:s ordförande i Stockholm hänvisar till att man är ett ungdomsförbund och måste tänka ett steg längre.

Jag tänkte först att någon LUF:are kan ha varit Lennart Geijer i ett tidigare liv. Men redan Lennart Geijer tyckte att man skulle tillåta tidelag. Det var vid samma tid som ledande svenska politiker tyckte att det var ok att sätta på småflickor som var omhändertagna av samhället för tvångsvård.

”Den här lagstiftningen skyddar ingen just nu”, säger LUF:arna. Det beror kanske just på att lagstiftningen finns?

Men om man tar bort den här lagstiftningen är det fritt fram för alla kåta LUF:are att sätta på katter och getter, kanske i synnerhet döda sådana och de som man är särskilt nära släkt med. 

Hur ska vi kunna skydda våra husdjur mot Geijer-Jugends härjningar om man tar bort skyddslagstiftningen?

”Vi måste tänka ett steg längre”, säger LUF. En bra början vore att visa att man kan tänka över huvud taget. Just nu verkar den liberala ungdomens tankeförmåga väldigt lik sina äldre kollegors tankar om tågen. Vad hjälper det att det är ett snabbtåg man sitter i, när det lika förbannat står stilla någonstans längs banan? Lösningen på järnvägens problem är inte att bränna upp en massa pengar på snabbtåg. Det är att få de vanliga långsamma tågen att gå ens sakta. Det är dit pengarna behövs. Inte till en massa stolliga och verklighetsfrånvarande lyxprojekt.

Har inte det här landet nog med problem eftersom LUF måste anstränga sig så för att hitta på nya?

Södertälje måndagen den 22 februari 2016
Mikael Styrman

.

4 kommentarer:

Anonym sa...

...och här har vi en S-politiker som anstränger sig...efter bästa förmåga.

http://petterssonsblogg.se/2016/02/25/s-politiker-vagrar-flytta-fran-salt-hus/#more-154953

Mikael Styrman sa...

En Sundströmmare - om än i lite mindre skala...

Anonym sa...

Jag får känslan av att du inte gillar Socialdemokrater...av någon sort.
Hur var det då att växa upp...och leva bland dessa i Tornedalen...
där de finns i överflöd...och har sina ännu rödare vänner i form av kommunister som prydde sina väggar i hemmet med tavlor på Lenin?...

Mikael Styrman sa...

Det tror jag att Du anar vad det innebar.

Kommunisterna är över lag mycket rejälare och hederligare människor än socialdemokrater. Men de är naturligtvis duperade och lurade av sina ledare.

Socialdemokrater tror sällan på någonting. De använder bara vackra floskler till att roffa åt sig fördelar på andras bekostnad.

Jag har inget emot vare sig socialdemokrater eller kommunister som tror på det goda samhället och lever som de lär. Tvärtom har jag mycket lättare att förlika mig med den synen på samhället än med den sluga fifflarmentalitet som åtminstone numera i lika hög grad kännetecknar borgerliga fifflare och bekännare av ”sköt dig själv och skit i andra-mentaliteten” som ledande skurkar i den rödgröna röran.

Men jag har inte mycket till övers för kriminellt slödder som använder sig av andras godtrogenhet för att sko sig själva och plundra och skada andra.