tisdag 2 februari 2016

Även Anders Hamsten utan sjukdomsinsikt

.
Jag skrev nyss om Lars Leijonborg, som sent omsider börjat hoppa från tuva till tuva, för att inte bli blöt om fötterna i KI-skandalen.

En annan huvudansvarig för skandalen intervjuades också i Aktuellt igår, nämligen KI:s rektor Anders Hamsten.

Den som följer med vad som händer har kunnat konstatera att ”stjärnkirurgen” på KI av allt att döma är en fullblodspsykopat och mytoman. Hamsten verkar inte skilja sig nämnvärt från honom. Man har rekryterat en brottsmisstänkt psykopat utan att granska hans CV, eller möjligen granskat CV:t för att sedan låtsas som om det regnar. Sen har man låtit psykopaten operera människor med en teknik som inte är utprovad. Det vill säga, den har inte provats på stora djur, innan KI släppte lös ”doktor Mengele” att operera på människor. Metoden hade dock provats på små djur - de dog. Dr Mengele tyckte inte att man hade tid att prova mer innan man gick lös på människor, med numera känt resultat. 

Det sägs att 6 av 8 opererade dött. Men det är en sanning med modifikation. De återstående två är nämligen bara formellt vid liv. De är beroende av ständig akutvård. De har inte längre något liv.

Hamsten då? Skämdes han? - Icke! Men han tyckte att ryssarnas metod var förkastlig. Att psykopater dödar patienter på svenska sjukhus är inget att bry sig om. Men att det sker i Ryssland är upprörande…  

Lugn och trygg var han. Som han kan vara när han vet att de stora grabbarna skyddar honom, när han vet att han inte löper minsta risk att behöva svara för sina handlingar och att han kommer att landa mjukt, som högt uppsatta skurkar alltid gör i Sverige.

Södertälje tisdagen den 2 februari 2016
Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: