fredag 13 oktober 2023

Sosseriet och opinionsinstituten

 .

Sosse-maffian behåller greppet om de svenska opinionsinstituten som fortsätter att leverera falska opinionsundersökningar.


Ju mer potemkin-kulisserna som sosseriet lämnat efter sig rasar samman, desto bättre siffror presterar opinionsinstituten för sosseriet.


Folk dör som flugor och bostadsområden blir ibland lika Gaza som en direkt följd av den förda migrationspolitiken - eller avsaknaden av en fungerande migrationspolitik.


Magdalena Andersson ser allt mer gammal och sliten ut i TV. Inte så konstigt kanske, så som det nationalsocialdemokratiska korthuset rasar ihop runt omkring henne.


Kanske kan vi förvänta oss att opinionsinstituten strax presenterar eniga undersökningar som säger att en majoritet av väljarna tycker att Magdalena Andersson ser allt yngre och fräschare ut?


Vad är för övrigt poängen med de fejkade opinionsundersökningarna, undrar kanske någon?


Det är ett sätt att grunda för valfusk, för fusk vid rösträkningen.


Syftet med att opinionsundersökningarna fungerar som nationalsocialdemokratiska glädjemätare är att ingen ska misstänka röstningsfusk i kommande val. Det fejkade valresultatet bekräftar ju bara vad vi redan visste. 


Sedan är det en inte särskilt förvånande komplikation att röstningsfusket fungerat dåligt under senare tid. Men det är ju inget att förvåna sig över. Det finns ju inte mycket som fungerat bra för sosseriet och MP under det senaste decenniet.


Falun fredagen den 13 oktober 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: