söndag 1 oktober 2023

Svensk-Turkisk psykopatvarning i Ankara?

 .

En påstådd självmordsbombare sprängde sig i luften i Ankara i samband med parlamentets öppnande idag. Kanske det? SVT rapporterar att PKK tagit på sig ansvaret. Kanske det?


Det passar kanske lite för bra när turkiska mutkolvar säljer fristäder åt turkisk-svenska gangsters som spränger så mycket de hinner i Sverige och Erdogan samtidigt vill köpa F16-plan av USA.


När Adolf Hitler skulle anfalla Polen hämtade nazisterna 13 fångar från koncentrationslägret Oranienburg. Tolv av dem ikläddes polska uniformer och sköts sedan. Den trettonde tvingades göra en falsk radiosändning i vilken han uppmanade polacker i Tyskland att göra revolt. Även han blev därefter skjuten. Tyskarna låtsades vara polacker och arrangerade ett fingerat polskt angrepp på den tyska gränsstationen. Hitler, tror jag det var, sa i ett radiotal att ”sedan kl 05:30 skjuter vi tillbaka”.


Jag tror inte så mycket på det där ”självmordsattentatet” i Ankara. Det har alldeles mycket av ”false flag-operation” över sig.


Själv skulle jag inte bli förvånad om det visade sig att Sveriges förhandlare klagat på att de har för lite kött på benen för att tillfredsställa den svenska opinion och att Erdogan har reagerat på det på sätt som han brukar, för att tillmötesgå svenskarnas önskemål.


Man måste väga sina ord på guldvåg i psykopaters sällskap, annars blir man lätt medskyldig.


Falun söndagen den 1 oktober 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: