onsdag 18 oktober 2023

Väldigt ömma moderata tår

 .

Utrikesminister Tobias Billström går, med all rätt, till angrepp mot Magdalena Anderssons muslimkryperi. 


Men det är inte så lätt för Magdalena att ta avstånd, vare sig till barnamördande Hamas i Israel eller mördande islamister runt idrotten. Snart är det ju bara muslimska extremister och knarklangare som vill rösta på sosseriet.


Men Billströms salva mot Magdalena Andersson verkar nog vara samma andas barn som en del andra moderaters påhopp mot Jessica Stegruds (SD) hån mot Fredrik Reinfeldt, för hans ”öppna era hjärtan-politik”, som naturligtvis bär ett tungt ansvar för att ha skapat det invandrade gangsterkriget i Sverige.


Man frågar ju sig vad Fredrik Reinfeldt över huvud taget har i fotbollsförbundet att göra? Det borde ju istället ledas av en rutinerad italiensk åklagare eller polis med ordentliga erfarenheter från maffiabekämpning. Att utnämna Reinfeldt till jobbet i fotbollsförbundet blir ju som att servera ett svart smörgåsbord och samtidigt utvisa domaren. Vad kan FR göra för nytta där? Sälja spelardräkterna och bollarna samt lägga med arenorna?


Det går att förstå att de moderata tårna är extra ömtåliga i dagarna. Ska framtiden se ut på det här sättet efter daltandet med alla gangsters som vill göra sig outvisningsbara, genom att bränna koraner och bacon i Sverige? Om detta är framtidens melodi - vilket den politiska senfärdigheten nog indikerar - kommer utnämnandet av Fredrik Reinfeldt till ordförande i fotbollsförbundet att utvecklas till en mycket smärtsam moderat Canossavandring. Varje gång muslimerna skjuter svenska fotbollsfans - eller spelare - kommer väljarna att påminnas om att moderaterna i hög grad var med om att ställa till det. Kommer muslimerna sin vana trogen, av respekt för det svenska pajasväsendet, att även i fortsättningen utse unga mördare? I så fall är det nog liktydigt med att be om problem för moderaterna, när mördande av fotbollsintresserade - i värsta fall - resulterar i något års vistelse på lekis, innan den lovande "fotbollsintresserade" ungdomen släpps ut för att fortsätta sitt samhällsviktiga värv, i den humanitära stormakten Sverige. 


Kommer omvärlden att stå i kö för att lära sig av föregångslandet Sverige, som man gjorde efter det lyckosamma samarbetet med Hitler-Tyskland? Då ödelades stora delar av Europa men inte Sverige. Den här gången tyder det mesta på att det blir ungefär tvärt om.


Jag tror att man måste misstänka att ”det här såg man inte komma” när man utsåg Fredrik Reinfeldt till ordförande i Fotbollsförbundet, hur mycket svartgodis det än må vara uppdukat på fotbollsförbundets smörgåsbord.


Istället för att projicera sina egna tillkortakommanden på Jessica Stegrud (SD) kanske moderaterna borde använda en spegel och acceptera att det här har gått åt helvete. - Vad ska vi göra åt det här jävla sänket? Ska vi verkligen släpa den här skiten med oss in i valrörelsen? Det blir nog väldigt svårt att slå sig för bröstet och framhålla sin regeringsduglighet då. Om man ändå framhärdar har jag ett par bra förslag till slogans inför nästa val.


Den lågmälda, lite uppgivna varianten: 


  • Centern - se upp där nere - här kommer vi!


Om man vill ha en mer krigisk slogan som bättre knyter an till det dagliga skjutandet på våra gator och torg, föreslår jag:


  • Full fart framåt - strunta i torpederna!


Falun onsdagen den 18 oktober 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: