onsdag 11 oktober 2023

Sverige är i krig med Israel

 .

Till och med fredagen den 6 oktober 2023 kunde vi, och de som administrerar den svenska julklappsutdelningen till terrorister i Mellanöstern, vara ovetande om vad det svenska ”humanitära” biståndet till Hamas-kontrollerade Palestina används till. Men från och med lördagen den 7 oktober 2023 behöver inte råda minsta tvivel.


Att det saknas kontroll över hur den del av biståndet används, som inte hamnar i fickorna på korrupta svenska politruker som kick-back, är nu ganska uppenbart - även för politrukerna själva.


Det närmast bekräftas av den totala oviljan att i media, eller på annat sätt, informera om hur mycket bidrag, av från de svenska skattebetalarna mödosamt ihopstulna medel, som skickats och alltjämt skickas - officiellt till Palestina, men under polityren till Hamas och andra terroristorganisationer.


Utomordentligt bedrägligt riktar nu svenska media sitt fokus mot att en utbetalning om 50 miljoner nu ska stoppas eller möjligen inte ska stoppas. Uppgifterna varierar en aning. Men klart är dock att de 50 miljonerna som det officiella Sverige och media riktar sitt fokus mot är obetydligt mer värt än en piss i Mississippi i det här sammanhanget.


Nedtonade uppgifter från regeringskansliet talar nu om att biståndet till Palestina uppgår till en miljard kronor per år. Men några år gamla uppgifter på webben talar om att biståndet var 1,5 miljarder kronor per år och under perioden 2020-2024 ökats till 2 miljarder per år. Andra uppgifter i samma forum talar om ett samlat bistånd uppgående till 36 miljarder - hittills. Det vill säga trettiosextusenmiljoner kronor.


Nog verkar det som om ett inte oansenligt antal kriminella politruker på regeringskansliet behöver sparkas åt helvete därifrån. Civila palestinier verkar inte ha fått del av dessa miljarder i någon större omfattning. Om de hade haft något att vara rädda om skulle knappast Hamas få härja som nu. Pengarna har säkerligen - som brukligt - till stor del hamnat i fickorna på politiska gangsters - även svenska sådana - och i kassorna hos fanatikers organisationer. Missiler är dyra…


Till och med i fredags kunde det varit intressant att granska vad stollar och brottslingar i det svenska regeringskansliet ägnat sig åt, hur mycket de skickat, till vem, till vilket ändamål, och hur det verifierats att pengarna verkligen använts till något hedervärt. Men från och med lördagen är allt detta överspelat. Vi kan numera alla se facit i svenska och internationella media dagligen:


- Sverige är i krig med Israel! Må vara att det är ett proxykrig där Hamas och andra banditorganisationer gör grovjobbet. Men den finansierande huvudmannen är den verkliga krigförande parten. Det är Sverige - ensamt eller tillsammans med andra. Samtidigt pratar ohederliga svenska media luddigt om att biståndet kommer från något odefinierade extremistiska muslimska länder. Snarare är väl det bluff och mörkläggning? Kanske är detta ännu ett exempel på hur sosseriet strött skattemiljarderna omkring sig för att köpa röster från muslimska invandrargrupper? Naturligtvis bortsett från de delar som på Rainerskt sätt runnit tillbaka i politrukernas fickor som kick-back. Som på den gamla goda Sydafrika-tiden.


Det hade varit lättare att försvara det humanitära biståndet till Palestina om de svenska politrukerna och dilettanterna hade sett till att det användes till humanitära ändamål istället för till missiler och terrordåd.


Sveriges politiker och politruker har israeliska barns blod på sina händer.


Falun onsdagen den 11 oktober 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: