fredag 20 oktober 2023

Utvisa psykopaterna!

 .

Att låta utländska psykopater göra sig outvisningsbara genom att demonstrera i Sverige på ett sätt som sätter svenskars liv i fara och förstör svenska företags möjligheter att göra affärer internationellt, ska inte förväxlas med vare sig yttrandefrihet eller religionsfrihet. Att tillåta det är från svensk sida monumental dumhet och ansvarslöshet - varken mer eller mindre.


Vi kan ju inte ha en ordning som innebär att allehanda stollar från var som helst i världen får ta sig rätten att komma hit och tilltvinga sig uppehållstillstånd genom att förstöra livsbetingelserna för svenskarna.


Man må tycka vad man vill om koranen och bibeln, men i Sverige har vi religionsfrihet. Det innebär att i Sverige behöver man inte knäböja flesta gånger per dag. Man kan välja att avstå. Däremot innebär inte religionsfrihet att man har rätt att offentligt kränka andras religiösa uppfattning, hur enfaldig man än tycker att den är. Vi har inget förbud mot att att vara vare sig enfaldig eller lättledd.


Religionsfrihet innebär således ingen rätt för utlänningar att komma hit och bränna böcker och bacon offentligt på ett mot andra kränkande och respektlöst sätt och därmed göra livet till ett helvete för svenskarna - oavsett vad de tycker eller inte tycker i teologiska frågor.


Utvisa det egennyttiga slöddret!


Med det menar jag inte att man ska skicka dem till Italien, Finland eller Frankrike. Har vi fri rörlighet inom EU och passunion och passfrihet ska de naturligtvis ut ur EU. Skicka hem dem! Om de vill bränna biblar eller koraner hemma behöver inte vi engagera oss i.


Hade svenska myndigheter skött sitt arbete hade vi åtminstone haft två svenskar färre mördade i Bryssel. 


Hur många svenskar ska mördas innan våra politiker får ut tummen ur ändan och går något åt saken?


Falun fredagen den 20 oktober 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: