lördag 12 maj 2012

Han svor i kyrkan

.
Staffan Danielsson, centerpartistisk riksdagsman, svor i kyrkan i veckan som gick. Han svor så illa att den betydligt bättre avslipade, strömlinjeformade, tolerante och dresserade Barbara, alias Fredrick Federley (c) var tvungen att säga ifrån.

Till Sverige kommer unga män, i organiserad form, under föregivande att de skulle vara barn. För de mest ”lyckliga” av svenskarna spontansöker således ensamma barn sig till Sverige i stort antal. Och i ökande antal, eftersom varje lyckad migration till Sverige genererar flera efterföljare.

Det är naturligtvis inte så att ensamma barn spontant bestämmer sig för att ge sig av över en eller flera världsdelar och ta sig till Sverige, och dessutom lyckas med det. Det inser nog vem som helst efter en stunds eftertanke. Vad som istället pågår är att unga män, för det är män det handlar om, köper paketresor till Sverige av professionella människosmugglare. I resepaketet ingår resa, uppehållstillstånd och plats på boende och försörjning i Sverige. De kan sälja uppehållstillstånd för att de kan köpa uppehållstillstånd i de fall uppehållstillstånd mot förmodan skulle nekas. Men enligt reklamen behöver de sällan köpas eftersom svenskarna är godtrogna och alltid ger uppehållstillstånd åt inresande ”barn”. Och inställningen är välvillig eftersom det är svenska politiker och deras på olika sätt närstående som tjänar pengar på verksamheten, när "barnen" väl är inkomna i Sverige.

Det innebär att det inte är stackars fattiga ensamkommande flyktingbarn som kommer, som många svenskar vill intala sig, och som de svenskar som tjänar pengar på verksamheten vill få oss att tro. Det är i huvudsak två kategorier som kommer. Det är dels barn till bättre bemedlade vars föräldrar köper en biljett till ett bättre liv i Sverige åt sina unga söner - sällan barn, oftare unga män. Inget ont i det egentligen, att vilja ge sina barn ett bättre liv. En försvårande omständighet är dock om det skulle visa sig att ett Sverige med nio miljoner invånare, många av dem arbetslösa, på väg att förödas av korruption, inte skulle orka med att föda alla barn till världens 7 miljarder invånare vilkas föräldrar vill ge dem ett bättre liv. Sverige befolkning motsvarar bara 1,3 promille av världens befolkning. För att man ska kunna tro, att ett sådant land klarar av att ta emot ens en ganska måttlig del av alla ungdomar som vill ha ett bättre liv och inkvartera dem sysslolösa, på övrigas bekostnad, måste man nog lida av storsvenskt storhetsvansinne i långt framskridet stadium.

Den andra kategorin som kommer är unga män, som inte har några förmögna föräldrar som kan sörja för dem utan som själva arbetat ihop sina pengar. Den som är så dugande, att han redan i unga år fått ihop pengarna, att han i Sverige kan gälla för att vara barn, och ändå vill emigrera för att sätta sig på ett boende i migrationsverkets regi, borde ha en bra framtid utstakad för sig även i sitt hemland – om biljettpengarna är inarbetade på ett lagligt sätt. I så fall är viljan att emigrera obegriplig. Om däremot pengarna är överkomna på kriminellt sätt är viljan att emigrera genast begripligare. Men i så fall innebär den pågående verksamheten att Sverige storskaligt importerar kriminalitet, grov kriminalitet.

För ett antal år sedan införde man dödsstraff i Kina för en del brott, bland annat rån. Avsikten var förstås en uppriktig vilja att minska mängden väpnade rån. Det fick istället till följd att andelen rånmord ökade på bekostnad av andelen rån. När rånarna ställdes inför hotet att dömas till döden blev den, utifrån deras perspektiv helt rationella följden, att mörda sina rånoffer eftersom det då inte skulle finnas några vittnen som skulle kunna bidra till att rånarna drabbades av dödsstraff.

Vad jag vill ha sagt med detta är, att det kanske är så, att vi genom att hålla igång den här cirkusen i Sverige sprider kriminalitet, inbrott, stölder, rån, rånmord och annan grov brottslighet bland unga män i andra länder genom de signaler vi skickar ut. Vi talar nämligen om för dem, att om Du ser ung ut, rånmördar någon så att Du får ihop till biljetten till Sverige, inklusive mutorna till svenska migrationstjänstemän och politiker, så tar vi hand om Dig. I så fall innebär det ganska snart, kanske redan, att vi importerar inte bara brottslingar utan mycket grova brottslingar i stort antal till Sverige.

Men det innebär också att vi svenskar i vår pompösa självgodhet ödelägger andra länders medborgares trygghet genom att främja grov kriminalitet i dessa länder. Ungefär på samma sätt som USA ödelägger Mexico och ett antal Mellan- och Sydamerikanska länder genom sin kamp ”mot” narkotikan. En kamp vars enda syfte och rimliga resultat är att hålla uppe lönsamheten i narkotikahandeln och därmed den grova kriminaliteten i alla berörda länder, inklusive USA.

Sedan är det en sak till som bör belysas i sammanhanget. Det här handlar om ensamkommande unga män som inte vill bo kvar i det samhälle som mäns egoism och hänsynslöshet har skapat. De unga kvinnorna blir nämligen kvar i hemlandet, under burkan eller liknande omständigheter. Männen som skapar förtrycket överger landet. Vad kommer det på sikt att medföra för kvinnans ställning i vårt land, när den här cirkusen har hållit på ett tag? Den må vara relativt stark visavi vad som gäller i omvärlden idag. Men hur kommer det att se ut med fortsatt och accelererande invandring av till stor del hänsynslösa unga brottslingar som svenskarna vill intala sig själva att är hjälplösa barn vilka av en himmelsk ingivelse ensamma lyckats ta sig över halva jordklotet till Sverige?

Vad Danielsson sa, var att man inte nödvändigtvis skulle godta, vad alla dessa unga män, vars föräldrar, eller de själva, köpt en smuggelresa till Sverige, och ett uppehållstillstånd i Sverige, säger om sin ålder.

Vad är då innebörden av vad Fredrick Federley säger? Federley är fostrad i en medial värld. I en miljö där han lärt sig, att man alltid kan överleva genom att säga det politiskt korrekta. Det han egentligen säger är, att han inte bryr sig om det bakomliggande kvinnoförtrycket eller om den brottslighet som detta skapar i de invandrande unga männens hemländer och i Sverige, så länge Federley kan lura svenskar att åter rösta på honom så att han kan hålla sig kvar högt uppe på dynghögen och ha det fortsatt bra.

-Fy skäms, Fredrick Federley!

Stå på dig Staffan Danielsson. Du har rätt i det Du säger även om Du inte kommer att sakna insiktslösa och hänsynslösa belackare som kommer att vilja ge sig själva en falsk helgongloria på Din bekostnad och genom att förneka verkligheten bakom de ”ensamkommande flyktingbarnen”.

Gulag-Kolmården den 28 april 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: