fredag 25 maj 2012

Skattebetalarna och Hamid Karzai

.
Igår, måndag den 21 maj, intervjuades Fredrik Reinfeldt på Warszavapaktens eftr  möte i Chicago. Vi fick då veta att Sverige vill fortsätta att skicka bidrag till Afghanistan lång tid framåt. Men framför allt fick vi veta att Sverige redan skickar en miljard kronor om året till den korrumperade Karzai-regimen i Kabul.

Samtidigt vet vi från rapporter i media att nära släktingar till Hamid Karzai gripits, och släppts, på flygplatser i mellanöstern, med dollarsedlar motsvarande hundratal miljoner kronor. Lyckligt ovetande om att Sverige skänker ettusenmiljoner kronor årligen av skattebetalarnas pengar till Karzai och hans kumpaner har i alla fall jag utgått ifrån att det var amerikanska skattebetalarnas dollar som förskingrades. På sätt motsvarande vad som pågick i Irak. Men denna information kanske kastar nytt ljus över saken?

Vad får egentligen Sveriges skattebetalare för de ettusenmiljoner kronor som årligen strös ut – officiellt i bidrag till regimen Karzai? Får vi någonting alls eller är det bara en förevändning för den grova organiserade brottslighetens plundrande av den svenska statskassan? På Palmes tid ”skänkte vi bistånd” till befrielserörelser i Afrika vilket partikoryféer sedan levererade med kontanter i resväska. Det som blev kvar sedan den svenska organiserade politiska brottsligheten tagit sitt vill säga.

Vad får vi för de ettusenmiljoner kronor som regimen Reinfeldt officiellt lämnar i bidrag till regimen Karzai i Kabul?

Och vart tar pengarna vägen?

Det har onekligen ett pris att bli lycklig av att få stå på läktaren och sjunga nationalsången och det tas nog inte bara ut via biljettpriset…

Gulag-Kolmården tisdagen den 22 maj 2012
Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: