tisdag 14 januari 2020

Den svenska banditutbildningen vässas



Förr var det bara SSU som utbildade grova brottslingar i Sverige i organiserad form och med statsbidrag. I SSU fick unga socialdemokrater i karriären lära sig att fuska sig fram i livet. De fick bland annat lära sig att mygla till sig själva och partiet statsbidrag från skattebetalarna med gangstermetoder.

De fick också lära sig att det var riskfritt, därför att polisen, åklagarna och i mycket hög grad även domare, är politiskt styrda och korrupta och därför alltid hjälper politiska brottslingar att komma undan rättvisan. Ett förflutet som kriminell i partiets och SSU:s tjänst hämmar heller inte en karriär i politiken. Se bara på Sven-Erik Bucht och Anders Sundström. Även idag finns det SSU-utbildade banditer på höga positioner i den fackliga och politiska rörelsen - sådana som avslöjats som kriminella i SSU men skyddats av det korrupta rättsväsendet som lagt ned målen.

Men allt detta är en västanfläkt mot vad som komma skall.

Orsaken är den så kallade gymnasielagen som sosseriet, Vänstern och Miljöpartiet drev igenom med hjälp av Centerpartiet och några förvirrande godhjärtade dilletanter i Liberalerna och Kristdemokraterna.

På pappret ser det väl inte så märkvärdigt ut att drygt 7.000 afghaner, varav en del naturligtvis är unga och potentiella gymnaiseelever bereds en gräddfil som gör att Sveriges skattebetalare plötsligt ska utbilda dem. Men när man tittar under mattkanten finner man, vad alla förmodligen vet, men många förnekar. Många, möjligen ett flertal av dem, är vuxna och dessutom grova brottslingar.

I dagarna har SVT uppmärksammat att en del av de här av Annie Lööf och gänget omhuldade juvelerna har inte mindre än sju olika identiteter som de agerar under.  Ett annat fall som redogjordes för innebar att tre man tillsammans hade inte mindre än 38 identiteter, det vill säga inte mindre än 13 identiteter per person. I flera fall - förmodligen många - har de först vistats under andra identiteter i andra europeiska länder där de uppträtt som vuxna innan de kommit till Sverige som ”14-åringar”.  I Sverige tar politikens och den offentliga sektorns idioter emot dem med öppna armar och sätter in dem på gymnasiet bland unga, lättpåverkade människor som ännu inte funnit sin plats i livet. Om man vill veta vad det kommer att orsaka är det bara att följa vad lallandet inom ungdomsvården egentligen åstadkommer. Det utbildar brottslingar. Lätt kriminella får vägledning av tyngre kriminella.

Att sätta in vuxna grova förbrytare på gymnasiet bland unga människor är på ren svenska inget mindre än vansinne. Det innebär dessutom förmodligen en garanti för att den grova kriminalitet som vi redan kunnat iaktta i samhället kommer att öka exponentiellt. Teoretiskt skulle över 7.000 gymnasier kunna förvandlas till plantskola för grova brottslingar och narkotikalangare i stor skala. Så många gymnasier har vi väl inte men antalet indikerar problemets omfattning.

Om man ska följa eller övervaka dem för att försöka mildra skadorna måste man övervaka nästan alla eftersom det inte står skrivet i pannan på dem vilka som är grova brottslingar. Ändå förblir det ett teoretiskt resonemang. Det finns nämligen inga sådana resurser att sätta in. Det finns inte ens resurser att utreda alla de grövsta brotten. Det finns knappt resurser att plundra och förfölja dissidenter. Ändå är det nog den sista ”polisiära” verksamheten som socialdemokratin kommer att försumma.

Sveriges gymnasier förvandlas på det här sättet till utbildningsinstanser för grova brottslingar. Allt vad vi varit med om hittills kommer förmodligen att förblekna i jämförelse med vad gymnasielagen kommer att åstadkomma.

Hittills har inte afghanerna haft tillräcklig infrastruktur för att vara ett stort problem. Förenklat uttryckt har mord med skjutvapen och sprängämnen varit arabers och afrikaners verk medan knivmord i regel har inneburit att afghaner varit inblandade. Vurmen för gruppvåldtäkter har de alla delat, oavsett ursprung. Alla kommer från kvinnoföraktande miljöer. Narkotika-infrastruktur har de med sig hemifrån och får de hållas några år i landet, med eller utan gymnasium, kommer de naturligtvis att bygga upp den infrastruktur som deras kollegor och konkurrenter från Mellanöstern och Afrika redan har.

Falun tisdagen den 14 januari 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: