onsdag 15 januari 2020

Sosseriet samlar i ladorna


Rädde sig den som kan tycks vara måttot för dagen inom den offentliga sektorn och välfärden.

Stockholms Landsting har grundligt plundrats genom katastrofen Nya Karolinska. I det fallet har kriminella tjänstemän, ledande borgerliga politiker och dito socialister samt deras korrupta medbrottslingar i byggindustrin och konsultbedrägeribranschen delat broderligt på stöldgodset.

Sosseriet har genomdrivit att Stockholms Landsting ska dela med sig av sina skatteintäkter till socialistiskt styrda landsting som har allt färre patienter. Där behövs pengarna för att korrupta bypolitiker ska kunna fylla sina fickor med hjälp av ”konstverk” som landsbygden fylls med. Ju obegripligare konst desto bättre. Det blir konst för miljoner i varje liten glesbygdskommun. Sammantaget blir det miljarder. Pengarna behövs inte för konstverket men konstverket är redskapet med vars hjälp man kan komma över pengarna. Jag ska vid tillfälle lägga ut några bilder för att visa hur välfärdens pengar på detta sätt öses över banditer. Följden blir att det inte finns några pengar till vård av patienter - varken i Stockholms Landsting där patienterna finns eller i glesbygden där det numera finns allt färre patienter. 

Med den offentliga sektorns faiblesse för storskalighet finns det allt färre och allt större sjukhus men gott om ambulanser med vilka patienterna kan skumpa omkring allt längre sträckor innan de kommer under vård. Man kan säga att det liknar ett eutanasiprogram. Tankarna går osökt till de tyska nazisternas tidiga experiment för avlivning av judar. Man slängde in judarna i ett lastbilsskåp till vilket man dragit in avgaserna med slang. Sedan körde man omkring tills det blev tyst i skåpet. Tyskarna övergav metoden som inte ansågs tillräckligt effektiv. Men några krav på effektivitet brukar inte besvära den svenska offentliga sektorn. Snarare verkar ofta motsatsen vara målet. I ärlighetens namn ska sägas att vi inte leder in några avgaser i våra ambulanser. Så pass civiliserade är vi. Istället kajkar vi bara omkring med åldringar och sjuka tillräckligt länge för att de ska dö av brist på vård eller av ålderdomssvaghet.

Nu slåss politiker i stad och land om det byte som ännu finns att komma över. Sjuka människor travas därför numera nästan på varandra på akutmottagningar och vårdavdelningar - i den mån vårdavdelningarna inte stängts.

Kommunerna i landsbygden fungerar som avstjälpningsplatser för av regeringen importerade analfabeter och deras släktingar, varav nästan inga kommer att kunna bidra till välfärden eller ens försörja sig själva. Social dumpning kallas det när städerna skickar iväg dem ut i glesbygden. I städerna finns inga bostäder. På landsbygden finns inga jobb. Ingenstans finns det några jobb som de skulle kunna utföra. Det är inte heller Sveriges rykte som ett ställe där man får arbeta för sin försörjning som dragit hit dem.

När analfabeterna flyttar in i allt större antal visar erfarenheten att svenskarna flyttar ut. Landsbygden töms därför allt fortare. Det är sannolikt en tillfällig ordning. Efter en tid kommer analfabeterna troligen att återfinnas i städernas getton - social dumpning eller ej. De svenskar som har råd kommer att återfinnas i så kallade ”gated communities” Men först ska den socialdemokratiska regeringsdugligheten ödelägga landsbygden.

Kommunerna har hittills kunnat se sig i månen efter pengar från regeringen för att täcka kostnaderna för invandringskatastrofen med.

Varför är det så?

Jo, det är som vanligt. Maktgalna sossar på ledande positioner skiter blankt i hur människorna drabbas och drar åt alla kranar. Det måste nämligen finnas samlat i ladorna när valet närmar sig, för att man i vanlig ordning ska kunna öppna alla kranar och ösa ut pengar inför valet för att lura dumjävlarna att rösta på sosseriet, ifall något skulle hända så att rösträkningsfusket inte fungerar.

Sedan, när valet är över, blir det för befolkningen att åter blanda bark i brödet och dessutom bäst att hålla sig friska.

Problemet är den här gången att ett nyval kan vara nära förestående och därför inträder mellanvalsperiodens nödår tidigare än vanligt.

Falun onsdagen den 15 januari 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: