fredag 26 juni 2020

Sverige behöver inte mer lögner nu

.
Regeringen försökte med samma trick mot pandemin som bigamisten Per Albin Hansson använde under Andra Världskriget. Då fick alla andra kämpa mot nazismens massmördare och den svenska regeringen levde gott på att förse nazisterna med råvaror - mot betalning i judiskt tandguld - från koncentrationslägren. Det är uppenbart av historiska källor att regeringen var mycket väl medveten om att det var därifrån guldet kom. Lite tillspetsat kan man därför säga att det var Sveriges regering som indirekt höll igång dödsfabrikerna.

Nu med pandemin försökte regeringen Löfven göra likadant. Övriga europeiska länder skulle bekämpa pandemin och ta avbräcket i sina ekonomier, medan Sverige skulle susa förbi i gräddfilen, samtidigt som den svenska regeringen skulle kosta på sig att slå sig över bröstet av märkvärdighet och mästra alla andra.

Det är möjligt, för att inte säga troligt, att resten av världen nu har ledsnat på Sveriges regerings parasiterande manér. 

Som vanligt när regeringen har klantat till det översvämmas vi nu av lögner och propaganda i media. Svart ska ljugas till vitt. Men det är inte mer lögner, propaganda och bortförklaringar Sverige behöver nu.

Om regeringen och de rövslickare som mot bättre vetande bär ut deras propaganda till folket istället lade ner hälften så mycket möda på att istället sköta landet och pandemin skulle vi inte ha några problem med pandemin. Vi skulle då inte heller vara paria ute i världen eller betraktas som Europas parasiter.

Falun fredagen den 26 juni 2020
Mikael Styrman

Inga kommentarer: