tisdag 28 juli 2015

Hur länge innan svenskar mördas av amerikanska drönare?

.

I Suruc i Turkiet utspelade sig något som kan ha varit något helt annat än vad som rapporterades till oss. Vi fick veta att den bomb som tog livet av ett trettiotal människor var utplacerad av IS. Det kanske den var, men kan vi veta det? Naturligtvis inte. Det kan lika gärna ha varit en amerikansk ”false flag-operation” ägnad att tvinga Turkiet att ta en aktivare del i striderna mot IS. Säkert finns ännu fler möjligheter.

Ungefär samtidigt nås vi av rapporter om förekomst av eventuella IS-träningsläger i Slovenien. Det kan naturligtvis inte helt uteslutas att det skulle kunna vara sant. Mer troligt är nog att det bara är en förevändning för att komma igång med det godtyckliga amerikanska drönar-mördandet även i Europa. När det väl är igång i Slovenien är det fritt fram att så småningom påstå att det behöver utvidgas, därför att träningslägren i Slovenien flyttat till än det ena och än det andra landet. Ungefär som Vietnamkriget snart utvidgades till grannländerna.

Det finns heller inga garantier för att det ska börja i just Slovenien. Så mycket människor som försöker fly undan det amerikanska mördandet i Mellanöstern, kan man naturligtvis med lika mycket trovärdighet påstå det om vilket europeiskt land som helst. Ungern hade en gång en János Kádár som kallade på en sovjetisk ockupation av det egna landet, då när Sovjetunionen var det ondas hemvist i världen. Tjeckoslovakien hade en Gustáv Husák. Sverige kan säkert visa sig ha någon Carl Bild- eller Sven-Erik Bucht-typ som kan se personliga fördelar i att kalla på amerikansk hjälp mot påstådd IS-verksamhet i Sverige. Migrations- och flyktingpolitiken har redan länge bedrivits på ett bitvis utmanande sätt, vilket är en bra grogrund för missnöje som kan kanaliseras till de mest stolliga ting.

Kanske räcker det att grunda med en eller två amerikanska false flag-operationer på svensk mark, för att få många svenskar att se fram emot att bli godtyckligt mördade när som helst, var som helst. Allt i trygghetens namn.

Södertälje tisdagen den 28 juli 2015
Mikael Styrman
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, man ska nog passa sig för att liera sig med USA, den krigsgalna nationen! Deras "lösning" på alla problem tycks vara bomber och mord men syftet är givetvis att starta krig och hålla igång konflikterna så länge som möjligt. USA:s fakevaluta dollarn är helt beroende av att krig och oroligheter hålls igång vilket inte bara gynnar dollarn utan deras största exportprodukt som är vapen och krig. Om man bara gör en enkel analys av hur det ser ut i världen kommer man fram till denna slutsats och man behöver inte ens en avancerad spionorganisation för att ta reda på detta, det räcker med att läsa tidningar på nätet. Detta ligger dessvärre långt över "våra" politikers mentala kapacitet så svansandet för lögnarna från andra sidan Atlanten lär fortsätta.

Benny

Anonym sa...

Viktig bloggpost!