måndag 9 april 2018

Floskelfabriken högtidlighöll ”de utsattas” massmord på Drottninggatan


.
Tjuren Ferdinand Löfven och de andra dilletanterna som har fyllt landet med våldsbenägna grova gqtubrottslingar från Mellanöstern, Nordafrika och delar av Asien, samt vårt rättsväsende med politiskt lojala men ofta lika grovt kriminella - om än inte våldsbenägna - statister, högtidlighöll brottslingarnas massmord på Drottninggatan i lördags.

Vackra, men helt betydelselösa floskler om kärleksbudskap avlöste varandra. Att vi ”visar att det är vår stad”, att ”bron mellan de döda och de levande är kärlek” och så vidare, stod som spön i backen i lördags. 

Det är möjligt att flosklerna har rätt? Jag vet inte. Men jag vet att skillnaden mellan de döda på Drottninggatan och de levande i Stockholm är att de döda redan har råkat ut för vad Löfven och kompani har ställt till med, medan de levande inte ännu råkat ut för det, åtminstone inte i lika hög grad. Men med den effektivitet regeringen och dess underhuggare sköter gränskontroll, uppehållstillstånd och utvisningar är det för allt fler bara en tidsfråga innan skillnaden mellan de döda och de levande inte är så stor.

Det går väl an att, med stöd av väluppfostrad media, hålla sådan här Hollywood-teater efter ETT dåd på Drottninggatan, eller var som helst i Sverige. Men kommer godtrogna och lättlurade svenskar att låta sig bländas att inte se oduglingarnas ansvar för den nya otryggheten på våra gator efter nästa illdåd - och nästa därefter? För att inte tala om den gamla rättsotryggheten som är en grovt korrumperad och samvetslös maktapparats adelsmärke och som resulterat i att nya justitiemord ramlar ut ur skåpet var och varannan dag. Man börjar snart att undra om det finns några kompetent, sakligt och opolitiskt avgjorda rättsfall över huvud taget i landet. Nya skandaler varje vecka men ingen av brottslingarna i rättsväsendet åtalas eller avskedas.

Falun måndagen den 9 april 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: