måndag 9 april 2018

Margot Wallström biter sig fast vid de amerikansk-brittiska bedrägerierna


.
Britterna får allt svårare att hålla ihop sitt korthus av lögner om Salisbury-attentatet. Det senaste är nu, enligt RT, tror jag det var, att britterna har dräpt Scripals husdjur genom att inte ge dem varken mat eller vatten. Enligt vad som rapporterats var de inte påverkade av några nervgifter. Men brittiska myndigheter har ändå ”för säkerhets skull” skyndsamt låtit kremera dem… Med all sannolikhet för att utplåna bevis för att inte fanns någon nervgasattack?

Var alltihop bara bluff? Fanns det ingen nervgasattack alls? Inte ens en brittisk eller amerikansk? Åtminstone inte så som det presenterats? Allt mer tyder på det, eftersom britterna förtvivlat försöker sopa igen spåren och undanhålla bevis.

Ett kan vi i alla fall vara säker på: Margot Wallström kommer att höra till de sista skenbara fanatikerna som överger den amerikansk-brittiska false flag-operationen. Men hon är nog inte särskilt fanatisk. Hon tycker bara att det är roligare när väluppfostrade svenska media skäller på ryssarna istället för att granska hur mycket skattemedel hon har bränt i mutor till andra politiska skurkar för att få komma in i FN:s säkerhetsråd och där bete sig som om Sverige vore en amerikansk delstat. Naturligtvis präglas den härvan av ”Bildt-syndromet”, det vill säga den personliga vinning som hägrar för den som gör ”rätt” i amerikanska ögon.

Egentligen är det ju onödigt att hon oroar sig. Valen vinner ju nationalsocialdemokraterna sedan länge genom fusk vid rösträkningen och något fungerande rättsväsende som kan sätta fast och straffa gangsters som leker politiker har vi förmodligen aldrig haft. Inte kommer att vi att få det heller, förrän hela den kriminella kökkenmödding som vi har begåvats med istället för ett rättsväsende slutligen har rasat samman.

Falun måndagen den 9 april 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: