fredag 28 augusti 2015

Härlig avklädning av slöddret i Knivsta

.
Jag såg veckans Uppdrag Granskning.

Det finns en driven och skicklig korvmojj-ägare i Knivsta.
Och det finns ett antal utomordentligt skurkaktiga kommunala politiker och tjänstemän i Knivsta.

Vilken härlig avklädning av det tyvärr straffriförklarade slöddret!

Södertälje fredagen den 28 augusti 2015
Mikael Styrman

.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ännu ett exempel på att makt alltid korrumperar.
Att använda sig av skattemedel för att jävlas med en enskild medborgare känns som försök till lustmord med hälp av andras pengar.
Undertecknad: Knivstabo som skäms för för Knivstas maktmissbrukare.

Anonym sa...

Här är ytterligare ett exempel på vilka vidriga as och rena slödder som sugs upp i maktens boningar i det rådande lögnaktiga system vi lever i. Ett system baserat på lögn genom hjärntvätt redan från tidig ålder.
Jag hoppas på en total rensning av i princip alla politiker, chefer på myndigheter, ja även på många platser i näringslivet då de likt flugor som dras till bajs har sugits upp i detta äckelsystem då de de facto vet att de kan leva ut sina perverterade böjelser, sitt maktmissbruk, sitt översitteri i ren sadistisk anda utan påföljd. Många med sunt förnuft, moral och heder har ju valt bort att ens jobba längre i detta system då det bara gynnar as, parasiter, svin och riktiga äckel som enligt fler och fler tycker borde tvångssteriliseras, fängslas och dömas till hårdare straff än vad som finns i nuvarande lagtext till och med dödsstraff.

Mikael Styrman sa...

Jag känner igen det där. Ibland måste man bara få ge efter och ge uttryck för sin frustration. Men även om det hjälper för stunden så löser det inte problemet på sikt. Det är troligt, att när rättsväsendet, administration och politiken blir så korrumperade som de svenska är, då hjälper bara giljotinerna. Det kan låta hemskt att formulera sig så, men vilket alternativ gör jobbet?