fredag 14 augusti 2015

Hotell Invandrarverket - med rätt att representera

.
Hotell Invandrarverket har fått åtminstone en ny gäst i morse, som har för avsikt att leva flera år på, med afrikanska mått, lyxhotell med helpension i Sverige.

Men varför ska den som har arbete på Etiopisk flygplats inklusive säkerhetsklassning, beviljas asyl i Sverige?

Varför ska han parasitera på svenska skattebetalares bekostnad?

Det är väl bara att skicka hem honom med vändande plan?

Vad håller invandrarverket på med? Tror de att de är någon sorts charterarrangörer med uppgift att tillhandahålla gratis all inklusive-vistelser åt hela världen?

Södertälje fredagen den 14 augusti 2015
Mikael Styrman
.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså, killen har gjort sig skyldig till en brottslig handling! Dessutom har han inga asylskäl att komma till Sverige. Och nu sitter idiotbyråkraterna och funderar på allvar om man vågar skicka honom tillbaka till Etiopien för att han där riskerar att straffas!? Ja, brottslingar ska straffas och det ska helst vara i de länder där brottet begås dvs Etiopien. Han kanske skulle funderat på sitt tilltag INNAN han gjorde det men han räknade nog med att korkade byråkrater i Sverige ska ömma för honom vilket han med säkerhet fått höra från andra. Snart kommer det att välla in liknande fall och här gäller det att mota Olle i grind...UT med honom på ett vändande plan!

Benny

Mikael Styrman sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mikael Styrman sa...

Ja, 24 år gammal och redo att dra sig tillbaka och njuta sitt otium, försörjd av svenska skattebetalare, på hotell, med helpension.

Det är klart att han kommer att få många efterföljare.

Och svenska media, med TV4:s Jens B Nordström i spetsen, framhåller det som någonting fantastiskt. Som om den som som jobbar på flygplats inte skulle veta var det är riskfritt att åka, bara för att han är afrikan. Det innebär ju att Nordström och det övriga mediafolket antyder att afrikaner är idioter som inte kan begripa en sådan sak. Men i själva verket röjer de nog att det är de själva som är idioterna.

Att han kommer levande fram är ju inte större sensation än att vem som helst som reser med en Airbus överlever.

Uppenbarligen är inte det som han har fått lära sig i hemlandet om Sverige fel. Det är precis så stolligt som han trodde. Så nu sitter han där - på ”Hotell Invandrarverket”.

Media rapporterar om brandfarliga vätskor vid flyktingförläggningar. Det är tråkigt, tycker jag. Det är ju inte flyktingarnas fel att våra media, politiska församlingar och myndigheter är befolkade av idioter. Äras den som äras bör.