torsdag 24 maj 2018

Biltullar krigshetsarnas utpressning mot Tyskland

.
Sverige är beroende av sin bilexport som numera i stort sett är synonymt med Volvo på personbilssidan. Om inget radikalt förändrats under senare år är USA Volvos viktigaste marknad. Men det land som verkligen är beroende av sin bilindustri är Tyskland.

Jänkarna flaggar för biltullar. Officiellt för att värna den amerikanska bilindustrin. Men den verkliga orsaken är att de amerikanska krigsgalningarna vill tvinga Tyskland att vara med i deras krig - under uppbyggnad - mot Ryssland.

Om det amerikanska slöddret får som de vill kommer vi snart att få se stora delar av Europa ödeläggas igen av amerikanerna - i frihetens och demokratins namn.

Så kommer det att bli om inte våra tyvärr allt för svaga europeiska politiker tar sig i kragen och sätter ned foten gentemot amerikanerna. De fungerar så, att det är bara kallt stål jänkarna begriper. All samarbetsvilja tolkar de som svaghetstecken. Deras kultur är sådan, tyvärr. Det måste man förstå och utifrån det måste man handla om man inte vill se Europa ödelagt.

Budskapet från Europas politiker till USA måste bli: Håll er i skinnet i Europa - eller försvinn från kontinenten!

Falun torsdagen den 24 maj 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: