torsdag 24 maj 2018

S vill ge politruker rätt att mjölka tiggare


Det går som en röd tråd genom allt som S åstadkommit hittills att partitrogna, partifunktionärer, eller om man så vill politruker, ges rätt att leva på andra människor - som parasiter. Man ägnar sig åt vad som i andra sammanhang kallas ”beskyddarverksamhet”. En sorts utpressning. I (S) fall kan det beskrivas som organiserad och legaliserad korruption.

Så har de, för att nu bara ta några exempel, gett ”gode män” möjlighet att plundra sina skyddslingar. Och det har kunnat ske utan minsta risk för att behöva skaka galler eller ersätta de plundrade. Ett annat exempel är alla stiftelser som är eller varit utsatta för plundring: Anna Johansson-Wisborgs stiftelse, Längmanska Företagarfonden osv. Ett tredje är alla hjälporganisationer som samvetslösa och egennyttiga politruker förvandlat till katastrofparasiter. Ett fjärde exempel är de förtroendevalda S-politiker som uppehåller sig på våra sjukhus, skenbart hjälper sjuka och åldrande att uträtta bank- och andra ärenden, för att sedan vid lämpligt tillfälle tömma offrens konton. Helt riskfritt! Kriminaliteten följer S vart partiet drar fram.

Straffriheten garanteras av det politiskt kontrollerade skräpfolk som vi är begåvade med istället för åklagare och domstolar med integritet.

Nu vill S öka floran av födokällor för sina parasiter. S-märkta vill att tiggarfrågan ska ”lösas” genom att tiggarna ska måsta, eller ges rätt att, söka tillstånd att tigga. Det är helt i enlighet med S vanliga modus operandi. Det är lätt att räkna ut att det inte löser några problem för tiggarna. Det befriar dem inte från människohandlare, inte heller från fattigdom. Men det legaliserar människohandeln och det ger en mängd S-politruker runt om i landet möjlighet att tvinga av tiggarna mutor och beskyddarpengar. Så om S får som de vill måste tiggarna inte bara tigga ihop till människohandlarna utan även till politrukerna.

Sedan kan de kriminella pösmunkarna i vanlig ordning bjuda in resten av världen hit på studiebesök för att visa hur fint och humant vi har löst tiggarproblemet. Jämför gärna med hur Nazi-Tyskland bjöd in Röda Korset till koncentrationslägret Theresienstadt för att visa hur väl man behandlade judarna.

Falun torsdagen den 24 maj 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: