måndag 21 maj 2018

Det är inte antalet poliser som är problemet


.

Eller lite mer precist uttryckt. Det är inte antalet poliser som är det STORA problemet. För visst är det ett problem att det finns för lite poliser. Ett större problem är att majoriteten av poliskåren - enligt min egen på basis av personlig erfarenheter baserade bedömning - är lata oduglingar som varken kan eller vill utföra polisarbete. Många är dessutom mer intresserade av att begå brott än att lösa dem, i den skyddade miljö de befinner sig. Det lämnar de hederliga och ambitiösa poliserna, som ännu inte blivit förstörda, luttrade och avtrubbade, i en mycket bekymmersam situation. De har förutom brottsligheten ute i samhället även sina lata och kriminella kollegor att kämpa emot.

Det största problemet är dock vårt dysfunktionella och korrumperade rättsväsende. Våra hel- och halvkriminella lagstiftare, våra korrumperade åklagare och domare och våra clowner till nämndemän som gör katastrofen total.

Sosseriet har metodiskt bytt ut kunniga domare med integritet - och förmodligen även dito åklagare - mot svaga politiskt toppstyrda låtsasdomare som inte är några domare - endast politiska marionetter.

Det har gett oss ett låtsasrättsväsende som legaliserar maffians plundrande av företagare, som dömer hederliga företagare för grovt bokföringsbrott för att de lämnar in ett ur alla synvinklar betydelselöst papper för sent, men istället låter alla grova brottslingar löpa. Ett rättsväsende som låter människor som Krister van Der Kwast och Göran Lambertz härja och som dömer exempelvis Thomas Quick i åtta enhälliga domar för mord vilka han alldeles uppenbart inte kan ha begått och vilka brottsoffer delvis är i livet. Alla inblandade korrumperade stackare i dessa justitiemord har jobbet kvar och har inte ens fått en knäpp på näsan.

För att vi ska få ordning på det här haveriet som kriminella delar av nationalsocialdemokratin åstadkommit krävs radikala grepp. Det är en extrem undantagssituation. En påstådd demokrati och rättsstat som helt saknar rättsväsende.

Ett sätt att få ordning på det är att avskeda alla kriminella domare och åklagare. Ett annat sätt - minst lika viktigt - är att ta bort preskriptionstiden för brott begångna i tjänsten av åklagare och domare - retroaktivt. Att inneha ett sådant ämbete innebär ett mycket stort förtroende. Så stort att det är stötande att det finns en preskriptionstid över huvud taget.

Det kan inte uteslutas att det kan bli så i Sverige - så småningom. Men först ska de kriminella stollarna toka till det ännu värre.

Falun måndagen den 21 maj 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: