söndag 27 maj 2018

Löfven och Romson SD:s bästa valarbetare


I åratal har sosseriet och MP, delvis i förening med andra partier, stått med Sveriges gränser på vid gavel och gör det på sätt och vis fortfarande. Hit har bara under de allra senaste åren kommit en miljon människor. Det är blandad kompott. Delvis flitigt och hederligt folk som söker en fristad från terror. Delvis välutbildade och välutrustade människor, varav en del även välbeställda. Andra varken hotade, flitiga, välutbildade, välutrustade eller välbeställda eller ens hederliga.

Det kanske mest anmärkningsvärda är att de som skulle ha haft ansvaret - om detta hade varit ett land i vilket normalt ansvar hade kunnat utkrävas - inte har brytt sig om att på minsta sätt kontrollera vad det är för folk som kommer. Ingen bryr sig om var de finns. Ingen ids eller vågar leta rätt på dem som inte ska vara här.

Följderna kan vi numera se varje dag. Det kastas sten på brandkåren, handgranater på polisen, hustrur kastas ut från balkongen, barnäktenskap framtvingas, hedersmord är etablerat, bilar bränns upp, gruppvåldtäkter är numera vardagsmat, man jagar varandra bland allmänheten med bil, granater och maskingevär, spottar på judar och kastar molotovcocktails mot synagogor samt bygger extremistfinansierade moskéer för att behålla greppet även om människor som flyr totalitära grenar av islam. För att inte tala om handeln med narkotika som ökat kraftigt liksom grova rån.

Mycket av detta hade vi sluppit om oduglingarna hade hållit lite ordning. Mycket mer hade vi sluppit och man hade varit och är tydlig med vad som gäller i Sverige och vad man förväntas göra för att integreras.

Det hade varit mer rättvist mot alla - inte bara mot svenskarna - kanske framför allt mot dem som kommit och som inte är gangsters.

Dessa våra politiska potentaters tillkortakommanden gör dem till Sverige-Demokraternas bästa valarbetare.

Falun söndagen den 27 maj 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: