torsdag 24 maj 2018

Liberala groupies och amerikanska StasiMan tar sig för pannan när man ser vad jubelidioterna i Europa-Parlamentet kan åstadkomma.

Liberalernas Cecilia Wikström har lett en utfrågning i Parlamentet av det amerikanska Stasi-företaget Facebook’s ägare och chef Mark Zuckerberg. Bara en sådan sak! Vem kommer på idén att låta Cecilia Wikström leda en sådan utfrågning?

Nå, det gick väl ungefär som man kunde förvänta sig.

Den som har sett en utfrågning i den amerikanska kongressen eller senaten skulle nog inte känna igen sig i Europa-Parlamentet. Wikström avslutade utfrågningen som skulle ha handlat om Facebook’s  Stasi-verksamhet med att ta en idolbild, en selfie, med sig själv och Mark ”Zuckenberg” och därefter lägga ut den på Twitter…

Det utlöste - med rätta - en Twitter-storm som i princip idiotförklarade henne, kallade henne för groupie, påminde henne om att hon inte var på en Beyonce-konsert osv.

Cecilia Wikström tar saken med ro och upplyser om att hon upplevt värre. Ja, efter att ha sett hur hon ödelade Europa-Parlamentets trovärdighet i Facebook-frågan finns det väl ingen anledning att tvivla på det. Och hon har förstås ingen tanke på att lämna guldsitsen i Parlamentet frivilligt.

Förr brukade vi skoja om att Nationalsocialdemokraterna hade en trogen väljarskara som skulle rösta på partiet om så partiledaren vore en häst. Uppenbarligen har fler partier samma problem. Åtminstone skulle en häst utföra ett bättre arbete i Parlamentet än det stolpskott som Liberalerna skickat dit. Om man överväger att rösta på Liberalerna kan man uppenbarligen lika gärna slänga sin röst i sjön.

Falun torsdagen den 24 maj 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: