måndag 4 december 2023

Enfaldiga svenska politikers storhetsvansinne har bäddat för en katastrof

 .

Det saknas inte exempel i vår omvärld, och genom historien, vilka visar att det är förenat med stora risker att, framför allt på kort tid, skapa eller förvärra ett multi-kulti-samhälle. Det hindrade inte våra lika inbilska som enfaldiga svenska politiska stollar, vilka glada i hågen, och med vett och vilja, tog sig an att göra ett jätte-experiment genom att på kort tid invandra en miljon människor från andra kulturer till Sverige. Många av dem var, är och förblir analfabeter eller mycket bristfälligt utbildade. Andra blir bara svenskar för den korta tiden det tar att få de svenska stollarna att öppna bidragskranarna och få andras pengar att flöda över en. Många är sprungna ur klansamhällen med ett dystert facit bestående av många generationers systematisk grov kriminalitet och för oss främmande uttryck som kvinnoförtryck, barnäktenskap, systematiska kusingiften mm. Men våra inbilska politiker var fast förvissade om att den forna ekonomiska stormakten Sverige med andras pengars hjälp utan svårighet skulle lyckas med äventyret. De skulle alla assimileras på kort tid och sedan rösta på Nationalsocialdemokraterna eller Fredrik Reinfeldt.


Några exempel som är näraliggande och gärna kan nämnas för att de belyser problemets allvar, är det turkiska folkmordet på de kristna armenierna. Inför ett riksdagsval lovades de kristna från Mellanöstern, numera bosatta i bland annat Södertälje, ett minnesmonument över dessa lika tragiska som traumatiska händelser med muslimska förtecken. Men sedan växlade nationalsocialdemokratin in på muslimspåret och på den resan är ännu monumentet. Där lär det förbli och resa runt i tid och rum för evigt. Nu ska istället landet fyllas med halvmånar, lökkupoler och minareter samt fyra gånger per dag ylande religiösa extremister som håller en tuktad befolkning i stramt koppel, knästående riktade mot Mekka med nakna fötter och pempan i vädret. I farans riktning finns vidare långtidsköp av luder förmedlade av imamen, oskuldskontroller, klitoris-stympningar, könsseparerade skolor och badplatser samt återkommande ockuperade akutmottagningar. Kanske är ett framtida svenskt folknöje nedkastning av homosexuella och/eller otrogna från hustaken. Många ”svenskar” har ju varit hos IS och övat, därefter kommit hem - ostraffade - naturligtvis. Inga svenskar i låtsasrättsväsendet vågar peta på den nationalsocialdemokratiska valmanskåren. Klassiska nöjen som knarklangning, gruppvåldtäkter, skjutningar och sprängningar är numera en etablerad del av vår vardag. Som i Mellanöstern och Afrika.


Ett annat exempel är de relativt nyligt avslutade religionskrigen i det som en tid var Jugoslavien.


Andra exempel är de sedan urminnes tider återkommande pogromerna i öst riktade mot den judiska befolkningen samt de mångtusenåriga krigen i och runt Palestina, med växlande överhöghet i Jerusalem.


Trettioåriga Kriget i 1600-talets Europa visade att fridsamma kristna kan vara nog så goda kålsupare som muslimer ifall man blir oense om högmässans ordning, avlatsbrev och annat.


Det moriska väldet som till stor del hölls ihop med hjälp av religionens hjälp lade på sin tid under sig stora delar av Nordafrika och Sydeuropa. 


En stat i staten, eller möjligen en extrem muslimsk hybridstat, är nu på väg att byggas upp i Sverige, finansierad av utländska väl bemedlade extrema religiösa diktaturer i Mellanöstern vilka mentalt ännu sitter fast i - eller före - medeltiden.


Det saknas inte exempel som visar att det ofta - kanske alltid - är förenat med stora problem att snabbt och i stor skala blanda människor med mycket olika kulturell bakgrund. Människor som inte ens kan varandras språk och vilka till stor del inte heller tycks intresserade av att lära sig det.


Vi får se hur det går i Sverige? Problemen har i alla fall uppmärksammats allt mer av SD, vilket väckt stor irritation hos Nationalsocialdemokraterna. Frågorna letar sig in i den offentliga debatten vilket medias ängslan för sosseriets uppfattning tidigare förhindrade. Men i valet mellan att dra på sig nationalsocialdemokratins ilska och att få sina barn skjutna på gatan, sprängda i luften eller överkörda av nysvenskar som ett ängsligt och förlamat rättsväsende inte förmår hantera verkar debatten ändå numera ta sig in även i normalt sossekontrollerade media.


Det är snart bara Anders Lindberg som står med klackarna i backen och bromsar. För att göra det påstås ju både han och hustrun få roffa åt sig mångmiljonlöner och det förpliktigar naturligtvis.


Falun måndagen den 4 december 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: