onsdag 6 december 2023

Viktigt inför kärnkraftsutbyggnaden

.

Enligt DN vill regeringen se en massiv utbyggnad av kärnkraften, motsvarande tio konventionella reaktorer. Jag har inga invändningar mot det. Jag tycker bara att det är sorgligt att det behövs och att de som är orsak till att det behövs inte är fängslade.

Givet vad vi nu vet om det grova sabotage som främst S och MP  har gjort mot den svenska elförsörjningen och det svenska nationalhushållet, tyder det på allvarliga brister i den svenska brottsbalken och rättsvårdande myndigheters funktion att de ansvariga för skurkstrecken inte befinner sig bakom lås och bom.


Vindkraftsutbyggnaden i Sverige kan svårligen beskrivas som något annat än ett mycket grovt svindleri. Inför utbyggnaden av kärnkraften är det därför av yttersta vikt att regeringen utreder vilka brottslingar, delaktiga i vindkrafts-svindeln, som ännu återfinns i den offentliga förvaltningen och därefter vidtar adekvata åtgärder för att sätta stopp för deras brottsliga verksamhet.


Det är likaledes av yttersta vikt att regeringen säkerställer att inte också kärnkraftverken kommer att betalas av svenska skattebetalare och på motsvarande sätt befinnas ägas av den kinesiska staten.


Falun onsdagen den 6 december 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: