fredag 28 september 2018

260 regeringspolitruker och Annie Lööf


.
De 260 regeringspolitrukernas klavertramp sätter fokus även på vad Annie Lööf och Jan Björklund håller på med. De kränker nämligen också demokratin.

Det är en sak att inför valet argumentera för sin åsikt även om det även då är mycket fult att ägna sig åt mobbning. Men när det föreligger ett valresultat då ska politikerna respektera det. Det är väljarnas dom och demokratins spelregler bjuder att politiker ska packa och rätta sig efter det.

Det gäller även onödigt unga politikerpsykopater som aldrig varit ute i verkligheten. Det gäller i lika hög grad överåriga politiker som fått sådan smak på maktens bägare att de förefaller beslutna att ta sitt parti med sig i graven, även när det gått många år sedan de fick sin senaste idé. Ett parti utan idéer - för människor utan åsikter - men väldigt präktiga ändå - åtminstone enligt egen uppfattning.

Att nassarna är mobbare, det är inget konstigt. Det har de nog alltid varit. Att Annie Lööf tycks besluten att rycka åt sig mobbarnas ledarpinne från Stefan Löfven, det är mer konstigt, för att inte säga direkt omdömeslöst.

Södertälje fredagen den 28 september 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: