måndag 10 september 2018

Begär ogiltigförklaring av valresultatet!


.
Igår stal sossemaffian Sverige-Demokraternas valseger.

Idag får våra korrumperade myndigheter med krypterade besked hjälpa till att mörklägga stölden av demokratin. ”Ingenting talar för att främmande makt lagt sig i det svenska valet”, säger man. Nej, det stämmer ju. När kriminella svenska element manipulerar valet räknas det ju inte som inblandning från främmande makt.

För att få röstfusket att se trovärdigt ut lade man även socialdemokraterna på en snål nivå. Det skulle bli för uppenbart annars.

Miljöpartiet vingklippte sossarna. De är visserligen koalitionspartner men har hela mandatperioden varit ”a pain in the ass” som bara ställt till elände. Dessutom hade de själva sett till så att de skulle ur riksdagen. För sossemaffian är ett vingklippt miljöparti bättre än inget alls.

Centern fick en stor framgång därför att Annie Lööf är lojal med sossemaffian. Det är säkert också en belöning till Centern för att Maud Olofsson stal Ekfors Kraft AB efter sossemaffian mångåriga och grovt lögnaktiga förtalskampanj i våra ”fria” media och ett otal rättsövergrepp. Kanske finns det mer smutsig byk i Centerns korg? Av egen kraft skulle inte Annie Lööf dragit in särskilt många mandat.

Liberalerna fick behålla sina fem procentenheter. Då bråkar de inte. Helst ska ju ett sådant här brott utföras så att bara Sverige-Demokraterna blir missnöjda. Då är det svårare att nå framgång om man vill ha räfst och rättarting.

Det har varit helt uppenbart i månader att det inte funnits någon rim och reson mellan de fejkade opinionssiffror man presenterat för oss och den påtagliga panik som drabbat det politiska systemet. Med de siffror som presenterats skulle man suttit ganska lugnt i båten - inte skenat i full panik.

Sverige-Demokraterna bör begära ogiltighetsförklaring av valresultatet och begära nyval med utländsk väldimensionerad övervakning. Förutsättningarna att nå framgång med det är förstås mycket måttliga. Men om man inte sätter fokus på kriminaliteten i systemet får vi aldrig ordning på röstfusket och får aldrig ut brottslingarna från kanslihuset. Ju mer uppmärksamhet mot brottet desto svårare att fuska. Det finns alltid möjlighet att någon tillräckligt hederlig av de inblandade drabbas av samvetsnöd och börjar berätta. Sådana brukar sosseriet knuffa framför ett tunnelbanetåg eller dränka i Hammarbykanalen eller bereda ståplats i Nybroviken eller begravningsfri viloplats på Norra Kyrkogården, med polisiär eskort. Men det är långt ifrån säkert att man vågar göra det den här gången, om det ligger ett krav på ogiltigförklarande av valresultatet.

Man får vara beredd på en sjuhelvetes skitstorm i den maffiatrogna pressen, dvs nästan all media, åtminstone inledningsvis. Men förmodligen är det ändå, ehuru jobbigt att vara utsatt för, till mer nytta än skada. Ska man få ordning på sossemaffians utbredda grova brottslighet måste man börja med att våga diskutera den och dra fram den i ljuset.

- Begär ogiltigförklaring av valresultatet!

Falun måndagen den 10 september 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: