söndag 9 september 2018

Annie Lööf skyller ifrån sig


.
Annie Lööf, som startade hela kaoset med SVT:s politiska förlöpning mot Sverige-Demokraterna skyller nu ifrån sig på SVT. Hon säger att det var SVT:s fel att Sverige-Demokraterna fick ta på sig ”offerkoftan”. Det är klart att SVT klantade till det ordentligt. Men det var faktiskt Annie Lööf som skapade hela kaoset och lade bollen på straffpunkten åt SVT:s politruker genom sitt gapande och avbrytande av Jimmie Åkesson.

Det är också klart att det inte är någon statshemlighet att politrukerna på SVT hade klara direktiv från sosseriet att de skulle hugga till om tillfälle gives. Men det var faktiskt Annie Lööf med sin omogna debattkultur som skapade alltihop. Sen är det SVT:s fel att de var så jävla skjutkåta att de sköt på ett rumphugget citat, på ett obetydligt mer balanserat sätt än om en nysvensk arabisk knarklangare av den sort som Annie Lööf och kompani har släppt lös i landet skulle ha hållit i det verbala maskingeväret. Det var klantigt så det räcker till. SVT fullbordar sedan katastrofen genom att inte göra avbön.

I decennier har sosseriet bemannat media med korrumperat och ryggradslöst slödder. Det kommer att ta sin tid att städa bort maffians underhuggare. Under den tiden kommer Annie Lööf att växa upp. Om hon också kommer att bli klok och lära sig att ta ansvar för sina egna missgrepp återstår att se.

Falun söndagen den 9 september 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: