lördag 8 september 2018

Partiledarna kämpar med skammen?


.
Jag såg gårdagens ”slutdebatt” med alla partiledarna i SVT igår. Nu verkar det som om det inte var någon slutdebatt, åtminstone i så måtto att debatterna fortsätter, med de partiledare som det mediala etablissemanget favoriserar, men det är en annan historia.

Bitvis blev jag såväl förundrad som upprörd och ibland även road av den osakliga och ohederliga debatteknik som framför allt Annie Lööf och Jonas Sjöstedt ägnade sig åt.

Det är fortfarande lite svårt att förstå att man håller fast vid att klistra skamstämpeln på Jimmie Åkesson trots att de själva gång på gång tvingas anpassa sig och förändra sig egen politik efter hand som verkligheten knackar på och påminner om vad de själva åstadkommit i landet.

De skulle naturligtvis inte hålla på sådär om inte experter hade rått dem att försöka dölja stollerierna de själva varit med om att skapa med hjälpa av metoden att driva mobbardrev mot SverigeDemokraterna.

Det är klart att vore inte Annie Lööf och Jonas Sjöstedt notoriskt skamlösa skulle de naturligtvis skämmas ögonen ur sig. Ännu ett exempel på en situation i vilken en fullblodspsykopat har ett övertag mot en normal människa.

Teatern och slaget om köttgrytorna rusar vidare. Nu väntar vi med spänning på utfallet efter det sedvanliga nationalsocialdemokratiska röstnings- och rösträkningsfusket.

Alla nationalsocialdemokratiska rösträknares gudfader

Falun lördagen den 8 september 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: