fredag 7 september 2018

Klimatdebatten präglas av inbilskhet


.
Våra politiker har kört landet i botten. De har gjort Sverige till ett land med negativa krisräntor, trots global högkonjunktur. Ett land med utbrett utanförskap, med krig på gatorna: maskingevärseld, mord på öppen gata, brinnande bilar, utbredd narkotikahandel på öppen gata, gruppvåldtäkter, stulna bilar som körs in i butiker vid smash-and-grab-kupper osv. 

Sådant har vi kunnat läsa om. Då har det gällt länder i Syd- eller Mellanamerika, Mellanöstern och Afrika, länder som länge präglats av nationalstater i upplösning, under lång tid hemsökts av krig och inbördeskrig, religionskrig och liknande.

Vi borde inte behöva jämföra oss med sådana länder. Inget av våra grannländer behöver göra det. Och de har ändå utkämpat krig i relativt modern tid, vilka helt eller delvis ödelagt länderna. Sverige har surfat förbi alla på ett bananskal efter att vi levererade förnödenheter till Nazi-Tyskland och tog betalt med judiskt tandguld från koncentrationslägren - under nationalsocialdemokratisk ledning. När det senaste europeiska kriget var slut var Sverige helt intakt. Oskadd industri när det rådde skriande brist på varor. Intakt arbetskraft. Inga krigsinvalider. Ingen ödeläggelse.

Allt detta har Nationalsocialdemokratin och deras underhuggare i de andra partierna förslösat. Nu är vi ett land i kris, i huvudsak därför att ett långfingrat pampvälde plundrar nationen och folket.

Mitt i denna misär försöker de politiska psykopaterna bita sig fast vid köttgrytorna och hålla fanan högt. I brist på annat har det blivit klimatfrågan som ska blända bonnaögon. Den svenska högfärden smeker man med löften om att vi ska bli det första koldioxidneutrala landet. Vi ska vara jättemärkvärdiga! Ett land som alla ska se upp till. Inte längre vara en inkompetent och tjuvaktig pajasnation med knarklangande polisväsende som alla andra skrattar åt. Vi ska köpa elcyklar, kraftigt subventiontionerade av skattebetalarna. Vi ska gå över till elbilar. De lögnaktiga flosklerna haglar, särskilt nu i valtider.

Men även om alla svenskar, från vaggan till graven, ”får” elcyklar helt gratis av skattebetalarna och alla svenska bilar blir elbilar - vad spelar det för roll? Svenska befolkningen tros nu vara tio miljoner efter tillskott av en och en halv miljon afrikaner, araber och asiater. Förr visste vi hur många vi var. Nu när man har förlorat greppet gissar man - som på Haiti.

Vi är en tusendel av jordklotets befolkning. Vad vi gör, eller inte gör, i Sverige, har ingen som helst betydelse för det globala klimatet. Det skulle inte ens gå att mäta. Samtidigt som våra politikerpsykopater lurar oss att vi gör framsteg med elcyklar och elbilar åker - bara för att ta ett exempel - en miljard (!) afrikaner omkring i gamla nedskitande gamla Peugeot-bilar, som först har gått 30.000 mil i Europa, sedan gått lika mycket till i Afrika - med 15 afrikaner i dem. Imponerande, men inte önskvärt. De är i stort sett helt orenade och drivs av högsvavlig olja som gör att det är ett svart moln efter bilarna. Har man flera framför sig kan det ibland vara svårt att se att köra, trots att man befinner sig på landsbygden.

Klimatet är globalt. Det stannar inte vid nationsgränsen. Det spelar inte minsta roll om vi så är helt perfekta i Sverige om vi inte använder resurserna till att åtgärda de stora föroreningskällorna - och de finns inte i Sverige.

Våra politikerskurkar försöker få oss att tro att deras åtgärder kommer att rendera oss resten av världens beundran. Men så blir det inte. Det kommer bara att utsätta oss för alla andras förakt, rent av ilska. Om man gör som de föreslår kan det till och med bli så illa att folk spottar på en om man utomlands talar om att man är svensk.

- Kasta ut charlatanerna ur riksdagshus och regering - de har inte där att göra!

Falun fredagen den 7 september 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: