söndag 9 september 2018

Statsavlönade gangsters är INTE bidragsberoende


.
Det pratas om bidragsberoende nysvenskar, ofta araber, som människor som behöver ekonomisk hjälp. Det finns naturligtvis gott om sådana i Sverige. Men mer upprörande är att de gangsters som åker omkring och langar knark, kastar handgranater och skjuter med maskingevär på öppen gata så gott som alltid har försörjningsstöd. Deras knarkhandel behöver således inte störas av att de är på arbetet. De är statsavlönade gangsters som kan ägna sig åt sin verksamhet på heltid eftersom svenska pensionärer skickar lönen till dem. De tjänar också som regel många gånger mer än de pensionärer som skickar bidrag till dem.

Även de ”utbrända” och sjukskrivna langarna som stryker omkring längs Rottnebyvägen i Falun är statsavlönade gangsters. Ur deras synvinkel är det förstås utmärkt att trygghetslönen kommer i brevlådan så att de sin utbrändhet till trots kan jobba heltid med knarklangningen.

- Stöd dina barns och barnbarns knarklangare - rösta för fortsatt medborgarlön till gangsters så att de lättare kan hålla knarkhandeln igång!

Falun söndagen den 9 september 2018
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: