söndag 4 augusti 2013

Galen bastutunna igen, Carl Bildt!

.


Man kan inte låta bli att le när man ser hur gräddan av vårt politiska etablissemang nu hittar på än det ena och än det andra, med Bonnier-pressens stöd förstås, för att väljarna ska glömma kollossal-förskingringen i  - nu senast - Vattenfall och förstås även ”brottsväsendets” totala sammanbrott i Quickmålen.

Att vår eviga elevrådsordförande skulle försöka slå i oss alla att ubåtarna som av och till besökte våra kuster var Warszawapaktsubåtar, trots att de flesta visade sig vara Nato-utåtar, var väl inte så konstigt. Särskilt inte som det senare visat sig att han är på jänkarnas lönelista. Han hade fel då. Det har senare tiders rön bekräftat. Bara religiöst troende svenska Hitler-Jugend-ungdomar tror numera på något annat.

Rapporteringen om vad ryssarna egentligen har infört för lagar på HBTQ-området går isär. Och den långt gående drivna politiska vinklingen av rapporteringen gör det svårt att veta vad som egentligen är rätt. Men åtminstone enligt vissa media går det ut på att man inte ska få framföra propaganda för ”ovanliga sexuella umgängesformer”.

Carl Bildt hade fel om ubåtarna och ryssarna hade rätt. Och nu verkar Carl Bildt, i ivern att lojalt tjäna husse, ha hoppat i galen tunna igen.

Att man får se Carl Bildt leda en Twitterkampanj mot Putin tillsammans med USA:s ambassadör i Stockholm i samband med Pride-festivalen, det lyfter onekligen den politiska idiotin till hittills oanade höjder.

Om det är som det verkar, har ju ryssarna rätt igen. Naturen är faktiskt så inrättad att människor i enkönade relationer inte kan fortplanta sig. Man kan naturligtvis tycka illa om det. Tycka att det är orättvist mot män att inte ha livmoder och mot kvinnor att inte ha testiklar. Men det ankommer knappast på människan att ”rätta” denna naturens inrättade ordning.

För egen del måste jag säga, att jag tycker att var och en får leva som han eller hon vill. Men, som man kan uppfatta det, propaganda, för enkönade relationer, och intima filmer med sådana - de hör inte hemma i allmänna media. Den som är intresserad kan gärna skaffa dem på annat sätt. Det ska inte, tycker jag, vara så att man vissa kvällar nästan bara har bögrelationsfilmer att välja på i TV. Trots allt är homosexuella en minoritet. Minoriteten ska naturligtvis respekteras. Men den ska inte behandlas som en majoritet när den är en ganska liten minoritet.

Det Carl Bildt nu har gjort tillsammans med den amerikanska ambassadören påminner en aning om vad Palme gjorde tillsammans med Nordvietnams ambassadör. Med den skillnaden att Palme hade rätt. USA terrorbombade verkligen civilbefolkningen i Hanoi. Och ryssarna har rätt nu - enkönade par kan inte fortplanta sig och bör inte vare sig träda i tvåkönade pars ställe eller ens bli helt jämförbara med sådana.

Sen är det ju en annan sak man bör komma ihåg med både USA:s och därmed även Carl Bildts stöd. Det är flyktigt. Man har det så länge de själva har fördel av det. Den dagen det inte längre fungerar för USA att göra världens muslimer till sina fiender kommer USA:s militärindustriella etablissemang och de många hemliga amerikanska underrättelse- (eller terror-) organisationerna att ge sig ut på jakt efter en ny fiende som kan motivera organisationernas existens och ekonomiska överflöd. Det är då en helt öppen fråga vilken den nya fienden blir. Om det ska flörtas med konservativa kristna grupperingar, som traditionellt är mycket inflytelserika i USA, kan det mycket väl bli världens homosexuella som då blir tillåtna att godtyckligt döda med drönare; skicka dödspatruller till med helikopter, med uppgift att döda utan rättegång; hänga i flygplanstaken med huva över ansiktet och med stolpiller i baken samt fängsla mer än tio år utan rättegång. Vilken julafton för avlyssnings- och spionerimissfoster när det ska avgöras vem som är, och vem som inte är, homosexuell...

- Gissa vem som då kommer att stå i främsta ledet och twittra om nödvändigheten av, och rättfärdigheten i, de homosexuellas snara arkebuserande?

- Galen bastutunna igen, Carl Bildt!

Övertorneå söndagen den 4 augusti 2013
Mikael Styrman.
.

Inga kommentarer: