söndag 4 augusti 2013

Utbuande av NSA-chef resulterar i ”avslöjat” terrorhot

.

För några dagar sedan blev NSA-chefen general Keith Alexander utbuad på en säkerhetskonferens i Las Vegas. Strategerna i administrationen har tydligen, enligt från tidigare känt mönster, dragit slutsatsen att det nu måste fram akuta hot och nytta av tjuvlyssnandet, för att bedöva befolkningens förstånd och åter öka fosterlandskänslorna.

Och vips! Fram kommer ur ärmen genast ett genom avlyssning röjt terrorhot som vänder upp och ned på himmel och jord i flera länder och på ett flertal administrationer.

Det är sorgligt att skurkar och samvetslös hantering under lång tid fått så stort utrymme i den amerikanska administrationen att det inte går att tro på vad de säger.

Om, eller när, de numera röjer ett ”terrorhot” kan man aldrig veta om de verkligen röjt ett terrorhot, eller om det var lämpligt att fabricera ett terrorhot, eller om psykopaterna i administrationen helt sonika är i färd med att genomföra ett terrordåd, för att skylla det på någon annan. Gudarna ska veta att det inte är första gången i så fall.

Det är för sorgligt hur psykopaterna har undergrävt USA:s trovärdighet. Och ingen verkar duga till att sätta stopp för svamlet och städa ut kriminaliteten ur administrationen.

Svenska media lär väl tiga i vanlig ordning?

Övertorneå söndagen den 4 augusti 2013
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: